Efter flere udbudsrunder er det nu endeligt lykkedes for Vejle Kommune at få en aftale omkring forpagtningen af Skyttehuset i stand.

Det er gammelkendte ansigter, som skal drive det smukke gamle sted videre. Ifølge en pressemeddelelse er det nemlig Jan Søgaard og Søren Riis, der fra 2007-2014 også stod i spidsen for restauranten, der sammen med kokken Mikkel Nielsen har underskrevet forpagtningskontrakten. Mikkel Nielsen er udlært i Skyttehuset, og har senest arbejdet på Restaurant Remouladen.

Det bliver en forpagter-trio, der kender hinanden og stedet særdeles godt; Jan Søgaard, Søren Riis og Mikkel Nielsen har alle tidligere været i Skyttehuset. Jan Søgaard og Søren Riis forpagtede stedet sammen i 7 år fra 2007-2014, mens Mikkel Nielsen stod i kokkelære og blev uddannet der. Sammen driver de tre også Hotel Bredehus, som de overtog forpagtningen af 1. april 2016. Jan Søgaard, Søren Riis og Mikkel Nielsen afløser Søren Sejersen, der har sagt sin forpagtningsaftale op.

Stedet skal altså igen danne ramme om en masse arrangementer og fester for vejlenserne. “Vi kender jo de nye forpagtere, og jeg er sikker på, at de igen vil gøre det godt i Skyttehuset. Til glæde for de kommende forpagtere og helt sikkert også kommende gæster i Skyttehuset er der afsat 3 mio. kr. til indvendig renovering, så det bliver mere tidssvarende og lyst, så det bliver spændende at se”, siger Dan Arnløv.

Reservationer, der er aftalt med den tidligere forpagter eller i den mellemliggende periode vil blive kontaktet af de nye forpagtere.

“Først og fremmest handler det selvfølgelig om, at få aftaler på plads med de selskaber og arrangementer, der er i den nærmeste fremtid. Men alle selskaber bliver kontaktet og får bekræftet deres bookinger. Men har du f.eks. reserveret til konfirmation i 2021, så må du gerne væbne dig med lidt tålmodighed, men vi skal nok nå hele vejen rundt”, siger Søren Riis.

Skyttehuset er lukket pga. renovering indtil 1. april, hvor de nye forpagtere tager over.

Kontaktinformation:
Forpagter Søren Riis tlf. 20 18 22 23
Formand for Kultur- Idrætsudvalget Dan Arnløv tlf. 25 47 35 35
Kulturdirektør John Hansen tlf. 76 81 30 00

Skyttehuset Vejle har fået nye forpagtere