Dit Vejle gik i luften i december og vi ser frem til at give læsere og partnere nogle gode oplevelser i 2017.

Jeg hedder Gitte Bredal og er byportalens webredaktør. De sidste 22 år har jeg godt nok boet i Hedensted, men Vejle er absolut min by. Her er jeg født, opvokset og har studeret og her har jeg slået de fleste folder.

Til daglig arbejder jeg med Online Marketing hos et firma i Horsens, men jeg har en lang fortid med marketing generelt og synes at det er et super spændende medie at arbejde med.

Vejle er en by, som det har været en fornøjelse at følge gennem de mange år. Forskellige gode kræfter i byen har gjort en kæmpe indsats for at gøre byen levende og spændende, til glæde og gavn for de mange som kommer til byen. Dit Vejle vil gerne være med til at styrke byen, ved at agere fælles platform for både vores læsere og vores partnere.

Jeg vil stå for den daglige drift af Dit Vejle, og har du opslag til byportalen, er du meget velkommen til at sende dit materiale til redaktion@dit-vejle.dk.

Ny webredaktør Dit Vejle Gitte Bredal