Hvem skal på scenen til årets Sportsgalla i Musikteatret?

Kender du nogen, der fortjener en pris for en særlig indsats på foreningsområdet? Så kan du nu indstille kandidater til idrætsprisen, inklusionsprisen og Årets Idrætsnavn. Priserne overrækkes til Sportsgalla den 23. marts i Vejle Musikteater.

Vejle Kommunes Idrætspris gives til sportsfolk, der har opnået et flot resultat i 2016. Det gælder guld i danske og nordiske mesterskaber og guld, sølv eller bronze i internationale mesterskaber. Kender du en idrætsudøver, der har opnået et af de omtalte resultater, så skynd dig at indstille vedkommende til prisen.

Aktiv fritids Inklusionspris er en ny pris, der gives til en forening, træner, leder eller indsats. Prisen gives for en særlig indsats for at inkludere udsatte børn og unge.

Endelig er der Årets Idrætsnavn, som gives til en individualist eller et hold, der i 2016 har markeret sig på den danske eller internationale sportsscene.
Du kan indstille kandidater til alle 3 priser på www.vejle.dk/sportsgalla. Du kan indstille indtil 30. januar 2017.

Til Sportsgalla bliver en lang række priser overrakt til vores dygtige idrætsfolk, trænere og ildsjæle, som hædres for deres store indsats i vores lokale idræts- og fritidsliv. Undervejs bliver publikum underholdt med spændende optrædener på scenen. Alle er velkommen til Sportsgalla, billetterne er gratis og kan hentes online fra d. 16. januar.

Årets Sportsgalla løber af stablen den 23. marts 2017 i Vejle Musikteater kl.
19.00. Dørene åbnes kl. 18.30.

Kontaktinformation:

Projektleder Peder Wittendorf Tind på tlf.: 24 89 38 00 eller e-mail: pewti@vejle.dk.

Her kan du indstille din favorit til Vejle Kommunes Idrætspris.
Her kan du indstille din favorit til Årets Idrætsnavn ved at sende en mail til Mette Østergaard Jensen på meoje@vejle.dk.
Her kan du indstille din favorit til Årets Inklusionspris ved at sende en mail til Marianne Petersen på aktivfritid@vejle.dk.

I mailen til hhv. Årets Idrætsnavn og Årets Inklusionspris skal du skrive:

  • hvem du vil indstille
  • en kort beskrivelse om hvorfor
  • kontaktoplysninger

Billetter kan bestilles gratis fra midt januar 2017.

Vejle Kommunes Sportsgalla 2017