Brillekædes bedste butikschef er bosat i Vejle

Den 47-årige butikschef Tina Vernegren fra Smarteyes i Vejle blev kåret som Årets Leder ved brillekædens Leadership Summit i Sverige. Samtlige butikschefer fra Smarteyes var mandag samlet i Gøteborg til det store, årlige Leadership Summit. Her blev der bl.a. uddelt priser til kædens butikker, der nærmer sig 100 stk. i både Sverige, Tyskland og naturligvis Danmark. I dysten mellem de danske butikker, blev det en lokal sejr. Det var nemlig den erfarne vejlenser, Tina Vernegren fra Smarteyes Vejle, der løb med den fornemme titel som Årets Leder. “Det var noget af en overraskelse, og en fantastisk følelse, da det var mit navn, der blev annonceret på scenen. Det var et stærkt felt i år, hvor alle har gjort en kanon indsats” griner Tina Vernegren, der har været butikschef her i Vejle siden 2013.

Hun fortsætter: “Jeg er meget beæret og taknemmelig for den fine anerkendelse, og jeg er utrolig glad for at være en del af Smarteyes. Det er en fantastisk arbejdsplads med skønne kollegaer, og et stort fokus på stærke og betydningsfulde værdier. Lige nu støtter vi Non-Violence Project Foundation med 50 kr. pr. solgte brille, og med alt der desværre foregår lige nu rundt omkring i verden, er jeg stolt over at være en del af en arbejdsplads, der vil gøre en forskel”. Smarteyes gav den vejlensiske butikschef følgende ord med på vejen: “Tina er imponerende dygtig inspirerende inden for ledelse og retail, og en omvandrende vidensbank, som alle i Smarteyes har glæde af. Hun formår at drive og løfte butikker med et knivskarpt øje for forretning og hun har et stort hjerte for såvel kunder som medarbejdere, uanset travlhed. Derfor er Tina Årets Leder”. Du finder Årets Leder hos Smarteyes i Vejle, Nørregade 87

Om Smarteyes: Smarteyes har eksisteret siden 2007, og har i dag 99 butikker i Danmark, Sverige og Tyskland. Alle Smarteyes’ briller bliver designet af egne designere, hvilket betyder, at der ikke betales til mellemmænd. Når du køber en brille hos Smarteyes er prisen altid inklusiv frit valg mellem alle stel i butikken og glas med antirefleksbehandling og hærdning. For yderligere information, besøg Smarteyes.dkbutikschef Tina Vernegren modtager sin pris.