Smarteyes Vejle
v/ Tina Vernegren
Nørregade 87
7100 Vejle
70 23 23 03
vejle@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook 

Find Smarteyes på Instagram 

Book synsprøve

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-18.00
Lørdag: 10-15.00
Søndag: Lukket

Udspring i Vejle
Smarteyes er en moderne svensk optikerkæde etableret i 2007. På baggrund af et velgennemprøvet koncept åbnede den første danske butik i Vejle i 2013. I skrivende stund er der 12 butikker i Danmark, og i Vejle er pioneren Tina Vernegren nu veletableret.

Social ansvarlighed
Smarteyes har et socialt udsyn, og samarbejder med Kirkens Korshær, hvor de løbende uddeler gratis briller socialt udsatte fra Kirkens Korshærs varmestuer. I 2016 donerede Smarteyes omsætningen fra alle synsprøver i perioden 1-24. december til Kirkens Korshærs hjælpearbejde i Vejle.

Julen er travl for Kirkens Korshær. Her er behovet stort hos dem der lever på gaden, de udsatte og ensomme. Det offentlige slår ikke længere til, og derfor er man glad for al den hjælp, man kan få fra erhvervslivet.

”Både mennesker og virksomheder tager sagen i egen hånd. De bruger en masse energi på at støtte, og det er vi glade for, for det er der hårdt brug for. Det gælder hele året rundt, og bestemt også i julen,” fortæller Helle Christiansen fra Kirkens Korshær i Vejle.

Vision om enkelthed
Det er Smarteyes vision at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Som brillebærende forbrugere er vi blevet vænnet til, at det at købe briller kan være en både langsommelig, indviklet og dyr affære. Ikke kun fordi optikerne i dag kan meget mere med deres måleudstyr. Men også fordi udvalget af glas, stel og priserne på disse er en jungle.

Smarteyes skærer igennem vildnisset. Her får du altid frit valg mellem alle stel i butikken. Uanset hvilken styrke du bruger, og om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller. Normalprisen for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. og flerstyrkebriller koster 3.450 kr. Priserne er inklusive stel og tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. Flerstyrkebrillerne har dertil glidende overgang og bredt læsefelt.

SmartFreedom – en ny og smart brilleløsning
I tråd med ambitionen om at gøre det enkelt at købe briller, har Smarteyes i Vejle lanceret SmartFreedom, som er en helt ny måde at købe briller på. Som SmartFreedom-kunde får du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast pris per måned. Du ejer brillerne fra dag 1, og er derfor fuldt tilskudsberettet, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark. Betalingsperioden løber over 24 måneder og inkluderer styrkegaranti og tryghedsordning. Læs mere om SmartFreedom og alle fordelene ved at blive SmartFreedom-kunde her.

Stellene er designet af Smarteyes’ designere i Sverige, og der kommer nye kollektioner til hele tiden. Lad dig inspirere af de nyeste brillelooks.