Alle er velkomne i tidsrummet kl. 10-14.

For første gang slår Politiskolens nye uddannelsescenter i Vejle dørene op for naboer, samarbejdspartnere og alle, der i øvrigt har lyst til at opleve studiemiljøet og snuse til politiuddannelserne.

Besøgende kan blandt andet møde de studerende, deres undervisere og politifolk fra flere fagområder, fx hundepatrulje, færdselspatrulje og kriminalteknik.

Uddannelsescentret er bygget specielt til politiuddannelserne og rummer blandt andet en ”øvelsesby”, hvor de studerende træner praktiske øvelser og situationsspil både indendørs og udenfor.

På dagen kan man blandt andet besøge øvelsesbyen, se den indendørs skydebane og overvære træning i principper for magtanvendelse og konflikthåndtering.

Hvis man har mod på at få sved på panden, kan man også prøve kræfter med dele af den fysiske optagelsesprøve, som indgår i Politiskolens adgangskrav.

Børn er meget velkomne, og der er mulighed for leg, løb og boldspil i gymnastiksalen.

Se programmet for åbent hus på Politiskolen i Vejle 23. April 2022.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer til arrangementet.

Åbent hus på Politiskolen i Brøndby
Den 18. juni er der mulighed for at besøge Politiskolen i Brøndby, hvor der ligeledes vil være en række aktiviteter for politiinteresserede i alle aldre.

Tilmelding
Man tilmelder sig ved at sende en e-mail med sit fulde navn og datoen for arrangementet til arrangementer@politi.dk. Man kan sagtens tilmelde flere deltagere, når blot man skrive deres fulde navne i sin e-mail.

Kilde.

Foto: ABW