Gennem hele oktober måned er det muligt at indstille virksomheder med succes og vækstpotentiale til Iværksætterprisen 2023. Vinderen offentliggøres til Vejle Kommunes nytårskur for erhvervslivet.

Kender du en iværksættervirksomhed, der med vækst, indtjening og stort potentiale har gjort sig fortjent til en ekstraordinær anerkendelse?

Så har du nu muligheden for at nominere virksomheden til Iværksætterprisen 2023, der anerkender og hylder iværksættere, der med flot indsats skaber lokal erhvervssucces.

Gennem hele oktober måned er det muligt at indstille virksomheder til prisen, der ud over den fornemme titel består af et kunstværk og en kontant præmie på 10.000 kr. Vinderen bliver offentliggjort i forbindelse med Vejle Kommunes nytårskur for erhvervslivet, der bliver holdt 11. januar 2023.

Inspirationskilde
I Vejle Kommune er der en lang tradition for at hylde dygtige og innovative iværksættere, der skaber nye arbejdspladser til lokalområdet og som afsøger nye veje til vækst og udvikling.

Derfor ser erhvervschef i Vejle Kommune, Morten Damgaard Nielsen, frem til at modtage mange kvalificerede nomineringer til årets Iværksætterpris:

– “Det er vigtigt, at vi hylder de iværksættere, der via hårdt arbejde og opfindsomhed får succes med deres virksomhed. Det er med til at inspirere alle dem, der går rundt med en iværksætter i maven og som måske bare lige skal have det sidste kærlige skub, for at opsøge et af vores mange specialiserede iværksættertilbud i Vejle Kommune”, siger Morten Damgaard Nielsen.

Vejle er bedst til iværksætteri
De seneste år har været specielle og udfordrende for erhvervslivet – og også for iværksætterne. En global Covid-19 pandemi lukkede verden ned i store dele 2020 og 2021. Og da det i 2022 omsider lysnede, begyndte krigen i Ukraine med deraf følgende inflation og prisstigninger på alt lige fra el og gas til træpiller og smør.

Til trods for disse udfordringer, så har én ting været konstant: Vejle Kommune har været bedst til iværksætteri.
Ifølge en opgørelse fra Vækstfonden er Vejle nemlig den kommune, hvor der i 2021 blev startet flest nye virksomheder, når man ser bort fra de fire store universitetsbyer. Og sådan har det faktisk været i flere år.

– “Iværksætteri har gennem mange år været en vigtig del af Vejle Kommunes identitet. Vi vil gerne fremhæve de bedste inden for iværksætteri, så flere vil lade sig inspirere til at blive iværksættere. Vi ved nemlig, at en stor andel af fremtidens arbejdspladser ikke findes endnu, men skal opfindes af nye virksomheder”, forklarer Morten Damgaard Nielsen.

Læs mere

Kilde

Foto: ABW