Børn bliver hver dag præsenteret for idealer om deres krop. Både fra samfundet, venner og forældre. Og det kan være hårdt for selvopfattelsen.

Mange børn fortæller, at de er utilfredse med deres krop. I niende klasse er det hver 4. pige. For både piger og drenge kan utilfredshed med kroppen påvirke trivslen og føre til pres og stress.

Børns Vilkår og TrygFonden sætter nu fokus på børns (u)tilfredshed med egen krop, og hvad du som forælder kan gøre for at hjælpe dit barn.

>> Sådan hjælper du dit barn

Fælles front mod fup-mails: Vær med til at bekæmpe digitale svindlere

Har du fået en mail fra en afsender, der vil tilbagebetale nogle penge, hvis du oplyser dit NemID? Eller måske er der tikket en sms ind fra en statslig instans, der har en vigtig besked til dig, som du skal logge på for at læse?

Hvert år bliver 450.000 danskere udsat for forsøg på IT-kriminalitet. Og svindlerne er ikke altid nemme at spotte.

Med appen ”Mit digitale selvforsvar” fra Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden får du konkrete råd og advarsler om svindel, og samtidig kan du være med til at hjælpe andre ved at anmelde potentiel online svindel, du selv bliver udsat for.

>> Download appen her

Sol og sommer! Havnebade og livreddertårne er åbnet

1. juni åbnede flere havnebade, og samtidig blev tre af TrygFondens livreddertårne bemandet for første gang i år. Det er badegæster ved havnebadene ved Fisketorvet, Islands Brygge og Aarhus Ø, der kan dyppe sig med vished om, at hjælpen er nær, hvis de får brug for den.

Fredag den 11. juni åbner endnu et tårn – ved EM-fejringen på Ofelia Plads i København – og fredag den 25. juni bemander TrygFonden Kystlivredning de rød-hvide tårne på 38 strande over hele landet.

>> Find et livreddertårn tæt på dig