Få inspiration til at lave aktiviteter i naturen, der skaber indre ro og balance, når CSV inviterer på skovtur i Store Grundet Sundhedsskov.
Bettina Schmidt Olesen og Marianna Møller Sønderskov, konsulenter ved CSV (Center for Specialundervisning for Unge og Voksne), leder vej.

Vi mødes ved indgangen til Sundhedsskoven på Grundet Bakke, 7100 Vejle.

Gratis entré – bare mød op!

Det foregår d. 13. marts klokken 15.00-16.30.

Livestreaming af foredrag
Som noget nyt tilbyder vi i år, at du kan se Hjerneugens foredrag hjemme fra stuen. Links til livestreams af foredragene vil kunne findes her på hjemmesiden når vi nærmer os temadagene.

Hjerneugen – en uge med hjernen i fokus
I uge 11 markerer vi den internationale Hjerneuge i Vejle med en række arrangementer og aktiviteter. Temaet for i år er “Videre med livet – når du er ramt på hjernen”.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, så tag din nabo, kollega eller familiemedlem under armen og kom til Hjerneugen.

Læs mere om Hjerneugen og se alle arrangementerne på vejle.dk.

Arrangeret i samarbejde med Vejle Kommunes Myndighedsafdeling, Center for Social Rehabilitering, CSV Vejle, Genoptræningen i Sundhedshus Vejle, Jobcenter Vejle og UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole og sponsoreret af Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen.

Kilde

Foto: ABW