Publikum skreg af grin, da PLATT-FORM i 2022 havde premiere på Er vi gået for langt? i Glassalen i Tivoli. Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de den 3. april 2024 vender tilbage i Glassalen i Tivoli med deres anmelderroste satireshow, der blev kaldt genialt, nyskabende og banebrydende. Billetten giver adgang til Tivoli på forestillingsdagen i hele Tivolis åbningstid. Torsdag den 7. marts starter deres Danmarksturné.

I Er vi gået for langt? udstiller trioen igen danskerne og ikke mindst hinanden med bidende og kærlig satire og knivskarpe ørehængere. Du kan opleve en perlerække af kendte karakterer, og glæde dig til at se eller gense et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen.

PLATT-FORM’erne står igen for tekst og musik, og lige som sidst er det den prisvindende designer Nicholas Nybro, der står for kostumerne og Simon Witzansky står for scenografien.

Laus, Mille og Jakob vender tilbage til Glassalen i Tivoli den 3. april som satiretruppen Platt-Form med det anmelderroste show ”Er vi gået for langt?” Showet kan også opleves i større danske byer på turné fra den 7. marts. Så publikum skal gøre sig klar til et hæsblæsende, gennem-musikalsk og vanvittigt sjovt show i Glassalen, for Laus, Mille og Jakob er tilbage!

Om PLATT-FORM
Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Faurby dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, som alle har fået flotte anmeldelser. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til.

Senest har Jakob, Mille og Laus været værter på TV2 Charlies ’Året der gak’ i 2022 og 2023, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning.

PLATT-FORM tager i 2024 på danmarksturné, som begynder i Horsens den 7. marts og fortsætter til Frederikshavn, Aalborg, Vejle, Esbjerg, Randers, Silkeborg, Odense, Holstebro, København i Tivoli, Helsingør, Aarhus og Albertslund. Den 3. april 2024 er der københavnerrepremiere på forestillingen.

Turnéplan for Platt-Form
7. marts Horsens Horsens Ny Teater
8. marts Frederikshavn Det Musiske Hus
9. marts Aalborg AKKC
14. marts Vejle Vejle Musikteater
15. marts Esbjerg Musikhuset Esbjerg
16. marts Randers Værket
21. marts Silkeborg Jysk Musikteater
22. til 23. marts Odense Odense Teater
3. til 14. april København Glassalen i Tivoli
17. april Helsingør Kulturværftet
18. til 19. april Aarhus Musikhuset Aarhus
20. april Albertslund Musikteatret Albertslund
26. april Holstebro Musikteatret Holstebro
30. april Slagelse Vestsjællands Teaterkreds

 

Pressefoto