De to mænd blev anholdt natten til mandag omkring kl. 2.00 i Vejle. De menes begge at have været involveret i hændelsen ud for Finlandsvej 103 i Vejle, hvor der blev hørt 2-3 skud affyret omkring kl. 23.35 søndag aften.

De to mænd, der er fra Vejle-området, er henholdsvis 26 år og 30 år, og de sigtes begge for forsøg på manddrab, da de mistænkes for at have afgivet skud mod en 22-årig mand fra Vejle.

Der er i forbindelse hændelsen ikke blevet fundet tilskadekomne.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da det ikke kan udelukkes, at der har været flere gerningspersoner involveret i hændelsen.

Endnu en person anholdt i sagen

Sydøstjyllands Politi har i løbet af i dag anholdt endnu en mand, der mistænkt for at have været involveret i hændelsen. Der er tale om en 23-årig mand fra Vejle-området, og den videre efterforskning vil vise, om også han skal fremstilles i grundlovsforhør. Det vil i givet fald blive i morgen.

Efterforskningen af hændelsen fortsætter nu, og det kan ikke udelukkes, at der er yderligere gerningsmænd på fri fod, og da efterforskningen er i gangværende er der aktuelt ikke yderligere oplysninger, der kan deles med offentligheden.

Kilde.

Foto: ABW