Vejle Kommunes nytårskur for erhvervslivet blev i januar 2022 flyttet til foråret, da vinterens Covid19-restriktioner satte en stopper for arrangementer med store forsamlinger – men nu vender nytårskuren tilbage til sin rette placering i kalenderen.

11. januar 2023 inviteres det vejlensiske erhvervsliv til nytårskur på Vingsted Hotel & Konferencecenter med bobler, netværk og taler fra indbudte erhvervsspidser. Her vil Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, i sin nytårstale se tilbage på året, der gik, og frem mod det kommende års opgaver.

– “Det er altid en stor fornøjelse at mødes med de mange gæster ved vores nytårskur, og jeg håber, at erhvervslivet virkelig vil bakke op om nytårskuren. Det er en fantastisk tradition, hvor erhvervslivet mødes på tværs af brancher og netværk og nye forbindelser opstår”, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

Hovedtaler tør stille de svære spørgsmål
Traditionen tro har Vejle Kommune indbudt en markant erhvervsleder til at holde årets hovedtale. I år kan de lokale erhvervsfolk opleve Danish Crowns topchef, Jais Valeur.

Som topchef for en koncern med en omsætning på 60 mia. kr. har Valeur sat bæredygtig fødevareproduktion på dagsordenen og forsøgt at gøre bæredygtighed til en konkurrencefordel. Ifølge Jais Valeur skal man som leder turde stille de svære spørgsmål og have mod til at skabe forandringer.

Som årets hovedtaler vil han sætte fokus på forskellige tendenser, der kan påvirke erhvervslivet i en global verden, og samtidig dele ud af hans bedste ledelsesråd. Det bliver helt afgjort spændende og lærerigt.

Årets iværksætter kåres
På nytårskuren hylder Vejle Kommune netop iværksætterne. Årets Iværksætterpris skal uddeles, og i hele oktober har det været muligt at indstillet kandidater til Iværksætterprisen 2023. Og interessen for at indstille kommunens iværksættere har været stor.

– “Vi har modtaget hele 40 indstillinger i år. Det er vi rigtig glade for, da det vidner om, at der både er en stor interesse for iværksætteri i vores kommune og mange, der kan komme i betragtning til ros og hæder. Vi glæder os alle til at hylde en dygtig iværksættervirksomhed, som har skabt noget særligt og klaret sig flot”, fortæller erhvervschef Morten Damgaard.

Tilmelding til årets nytårskur
Erhvervsfolk, der ønsker at deltage i nytårskuren 11. januar 2023, kan tilmelde sig via Vejle Kommunes arrangementskalender som du finder ved at trykke på knappen herunder.

Tilmeld dig Nytårskur for erhvervslivet 2023 – Tilmeldingsfrist 6. januar 2023

Kilde

Foto: ABW