Kom og vær med, når fysioterapeut Marie-Louise fra Genoptræningen i Vejle Kommune giver dig redskaber til at få ro på krop og nervesystem.
Gennem blide dynamiske bindevævsflow og enkle yin yoga stillinger guides kroppen ind i en afspændt tilstand, som vil få hjerne og nervesystem til langsomt at falde til ro.

Øvelserne foregår både liggende, siddende og stående, og timen slutter af med en enkelt guidet kropsscanning.

Alle kan være med, og du behøver ikke at have kendskab til yoga for at deltage. Det er dog et krav, at du selvstændigt kan komme ned og op fra gulvet.

Medbring: En yogamåtte og 1-2 tæpper. Ta’ meget gerne løst tøj på, så du kan bevæge dig frit undervejs i timen.

Gratis entré – bare mød op!

Det foregår 10-11 d. 13. marts på Vejle bibliotek

Livestreaming af foredrag
Som noget nyt tilbyder vi i år, at du kan se Hjerneugens foredrag hjemme fra stuen. Links til livestreams af foredragene vil kunne findes her på hjemmesiden når vi nærmer os temadagene.

Hjerneugen – en uge med hjernen i fokus
I uge 11 markerer vi den internationale Hjerneuge i Vejle med en række arrangementer og aktiviteter. Temaet for i år er “Videre med livet – når du er ramt på hjernen”.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, så tag din nabo, kollega eller familiemedlem under armen og kom til Hjerneugen.

Læs mere om Hjerneugen og se alle arrangementerne på vejle.dk.

Arrangeret i samarbejde med Vejle Kommunes Myndighedsafdeling, Center for Social Rehabilitering, CSV Vejle, Genoptræningen i Sundhedshus Vejle, Jobcenter Vejle og UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole og sponsoreret af Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen.

Kilde

Foto: ABW