Over 150 år tronede byens mest betydningsfulde arbejdsplads her – nu rejser NCCs seneste Company House sig på den historiske grund i Aarhus’ spændende nye ‘Down Town-distrikt’ og bydel Frederiks Plads. Det fortæller Lokalebasen.dk

Fotocollage: Lokalebasen.dk

I hjørnet af DSBs store gamle areal mellem Aarhus Hovedbanegård og Spanien er NCC netop nu i fuld gang med at opføre sit nye, 4.600 m² store Frederiks Plads Company House indrettet med kontorer, café samt butikker og med indvielse i efteråret 2018.

Byggegrunden husede indtil 2013 Komponentværkstedet – en del af DSBs travle Centralværksted, hvor man siden 1862 havde repareret de danske statsbaners lokomotiver, motor- og personvogne.

I disse år er det store område i færd med at genopstå og etablere sig som Aarhus’ kommende, men allerede i dag uhyre eftertragtede bydel i Smilets By.

På Frederiks Plads opføres syv individuelt tilpassede bygninger på mellem fem og 25 etager – et spektakulært mix af bolig-, butiks-, hotel- og kontorbygninger, grønne opholdsarealer, passager for fodgængere samt cyklister og med en bro til Sydhavnens fremtidige erhvervskvarter.

Foruden NCCs nye kontorlejemål, kan du find flere ledige kontorlokaler i Århus C her