23 år med succes: Lokale tandlæger er et sikkert valg
Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har i 23 år hjulpet et hav af vejlensere med at få bugt med Karius og Baktus og få bisserne til at skinne. De erfarne tandlæger vægter den personlige og nære kontakt med deres patienter højt, og netop dette kan i høj grad tilskrives deres store succes.

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-OIsen. Pressefoto

Fiks tandsættet med en lokal tandlæge
Så hvis du leder efter en tandlæge i Vejle, som har erfaring med patienter med tandlægeskræk, hvorfor så ikke vælge Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen? Så støtter du samtidig det lokale erhvervsliv. 

Vælg en tandlæge nær dig
Mange danskere har desværre tandlægeskræk. Derfor springer de ofte over, hvor gærdet er lavest ved at skippe tandlægebesøget – og det er selvfølgelig et problem for deres tænders sundhed. Er du en af dem, hvor et tandlægebesøg også er lig med nervøsitet, skal du vide, at det selvfølgelig ikke behøver at være på den måde. For ved at vælge en tandlæge nær dig fra lokalmiljøet kan du nemmere opbygge et tillidsfuldt forhold til din tandlæge gennem et forløb med regelmæssige besøg. Og netop tillid og kontinuitet er alfa og omega, hvis du gerne vil komme din tandlægeskræk til livs og få et mere afslappet forhold til tandlægebesøget.

Du når længst med ærlighed
Et andet godt råd til at bekæmpe skrækken er at være åben og ærlig over for din tandlæge, som jo kun er interesseret i, at du skal få så god en oplevelse som muligt.

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har mange års erfaring med alle typer patienter. Deres klinik er udstyret med moderne og anerkendt udstyr, som også bidrager til, at de til stadighed kan tilbyde forebyggende og sikker behandling.