Vejles Folkemøde 2023 blev en solbeskinnet succes med kolossal opbakning fra alle kanter.

Tak til alle, der var med til Vejles Folkemøde – som arrangør, paneldeltager, moderator, publikum eller nysgerrig og engageret borger. Også en stor tak til City Vejle og Vejle MADfest, som folkemødet blev afholdt sammen med.

Det blev to intense dage med et stærkt program af spændende debatter, berigende samtaler, inspirerende workshops og kulturelle indslag.

Under teltdugen på Operascenen var der tætpakket med mennesker, som lyttede til alt fra en politisk debat med en veloplagt Clement B. Kjersgaard til et foredrag med Christian Degn, som satte gang i latteren med anekdoter fra sit liv og mod til at vise sårbarhed.

Rundt i teltene på pladsen var der godt gang i workshops om alt fra det gode børneliv til vindmøller, bæredygtig mad og meget mere. Ingen tvivl om, at der ved Vejles Folkemøde blev dannet netværk, skabt bud på løsninger af fremtidens problemer og delt masser af inspiration mellem deltagerne.

Fredag aften blev der dækket op til dialogmiddag ved et næsten uendeligt langt bord i gågaden. Menuen stod på chili sin carne og mulighed for at møde nye mennesker. Det tilbud tog 400 – børn, unge og voksne – godt imod.

Vejles Folkemøde er tilbage den 7. og 8. juni næste år – sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Kilde

Foto: ABW