Optikerkæden Smarteyes i Vejle fejrer stor 6-års fødselsdag og inviterer på kaffe, kage og 50% på alt i butikken. Fødselsdagsfesten varer fra torsdag den 27. juni til og med lørdag den 29. juni.
Optikerkæden Smarteyes i Vejle holder fødselsdag. Butikken har nu ligget i Nørregade i Vejle i 6 år, og det bliver fejret ved at invitere alle kunder på kaffe, kage og 50% på alt i hele butikken.
”For 6 år siden åbnede vi den første Smarteyes-butik i Danmark i Vejle. I dag har Smarteyes 10 butikker rundt om i Danmark, men det er selvfølgelig noget helt særligt, at den første butik ligger i Vejle”, lyder det fra butikschef i Vejle Tina Vernegren, der fortsætter:

”Vejle er en skøn handelsby, som har taget fantastisk godt imod os. Vi er hurtigt blevet en integreret del af bybilledet og lokalområdet – og det er vi super glade for”.

Hos Smarteyes lægger de vægt på, at det skal være smart at købe briller. Derfor er priserne enkle, og der er altid frit valg mellem alle stel og kollektioner – uanset styrken på brillerne.

”I Vejle er vi et stærkt team, der glæder os til at fejre 6-års fødselsdag. Vores største ønske er at skabe gode oplevelser for vores kunder, og derfor er det selvfølgelig også vores kunder, vi ønsker at invitere til et brag af en fødselsdagsfest, lyder det fra Tina Vernegren, der afslutter:

”Alle er inviteret, og vi håber selvfølgelig at mange af vores kunder, både gamle og nye, får lyst at kigge forbi”.

Til fødselsdagen er der foruden kaffe og kage 50% på alt i hele butikken til alle, der kommer forbi. Fødselsdagen og tilbuddene varer fra torsdag d. 27. juni til og med lørdag d. 29. juni. Smarteyes i Vejle ligger i Nørregade nr. 87.