Slut med restriktioner: Royal Run bliver en folkefest

Når Royal Run til september vender tilbage, bliver det igen som en folkefest med masser af smil, bevægelse og fællesskab på tværs af aldersgrupper, landsdele og løbeform.

Med udfasningen af de nuværende corona-restriktioner står det nemlig klart, at Royal Run kan gennemføres i den velkendte stil, som har gjort eventet til det største danske motionsarrangement.

Vil du også være med? Tilmeldingen er åben.

>> Se, hvor mange der har tilmeldt sig

Foto: Sonny Singh

Sommeren er her: Ved du, hvornår du bør beskytte dig i solen?

Hvor højt skal uv-indekset egentlig være, før du bør søge skygge, tage hat på og smøre dig ind i solcreme?

For meget sol kan give smertefulde solskoldninger på kort sigt og øget risiko for kræft i huden på længere sigt. Uv-indekset er en god rettesnor for, hvornår det er tid til solbeskyttelse, men en ny undersøgelse viser, at kun en ud af tre danskere ved, hvornår man bør solbeskytte sig.

>> Se, hvornår solcremen skal frem

Huset brænder! Oplev ild og brand på nærmeste hold i Universe Science Park

Hvad er ild? Hvordan opstår en brand? Og hvad skal du gøre, hvis du pludselig befinder dig i et brændende hus? Det er nogle af de spørgsmål, børn og voksne kan få svar på gennem Universe Science Parks helt nye interaktive udstilling Fire Zone, der netop er åbnet.

Udstillingen, der er støttet af TrygFonden, spiller på alle sanser og skal lære gæsterne om ild, brandårsager, brandsikkerhed og -forebyggelse.

>> Se, hvad du kan opleve i Fire Zone

fb.com/trygfonden
fb.com/tryghedsgruppensmba

@trygfonden
@tryghedsgruppen

tryghed.dk

Vores adresse er:
TryghedsGruppen og TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark