Den 4. februar præsenteres de danske etaper for Grand Départ Copenhagen Denmark ved et pressemøde på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Tour de France er en af verdens største sportsbegivenheder, og i 2021 skal Danmark være vært for de tre indledende etaper under titlen Grand Départ Copenhagen Denmark. Tirsdag den 4. februar kl. 13.00 præsenteres de tre danske ruter ved et pressemøde på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Erhvervsminister Simon Kollerup, løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme, overborgmester og bestyrelsesformand for Grand Départ Copenhagen Denmark, Frank Jensen, borgmestre fra de fire øvrige mål- og startbyer samt borgmestre fra de danske gennemkørselskommuner er sammen med en lang række spændte gæster med til at løfte sløret for detaljerne omkring de tre danske etaper på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Et cykelland i gult

Med Grand Départ Copenhagen Denmark ønsker parterne bag at skabe den mest unikke start på Tour de France nogensinde med gul folkefest på tværs af landet. Hele verden inviteres samtidig med til at fejre og opleve vores cykelland, hvor begivenheden bliver afsættet for fantastiske oplevelser for danskere, turister og hele Danmark.

Program

12.00 — Mødetid for pressen
12.30 — Gæster ankommer. Dørene åbnes til Munkebjergsalen
13.00 — Velkomst ved Jens Ejner Christensen, borgmester i Vejle
13.05 — Tale af Frank Jensen, bestyrelsesformand for Grand Départ Copenhagen Denmark og overborgmester i København
13:10 — Præsentationsvideo
13.15 — Tale af Erhvervsminister, Simon Kollerup
13.20 — Tale af Christian Prudhomme, løbsdirektør
13.25 — Præsentationsvideo og gennemgang af hver enkelt etape. Gennemgang af etaper v. Alex Pedersen, direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2021 I/S
13.45 — Spørgsmål fra pressen
14.00 — Mixed Zone

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske til: TILMELDINGTDF@kk.dk

Journalister og fotografer er velkommen til at deltage i eventen.

Presseakkreditering sker via mailen: EL1U@kk.dk

Fristen for tilmelding og akkreditering er fredag den 31. januar 2020 kl. 14.00.

Spørgsmål angående presseakkreditering og program henvises til presseansvarlig for Grand Départ, Simon Kærup på mobil 2492 6298 eller e-mail EL1U@kk.dk

 

Sted

Munkebjerg Hotel
Munkebjergvej 125,
7100 Vejle