Hele familien kan lege med ved de sjove aktiviteter og finde ud af, hvordan nogle af nattens jægere som for eksempel ulve og flagermus fanger deres bytte, når vi sætter fokus på nattens jægere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i hele efterårsferien fra den 16. til den 24. oktober 2021.

Nyhedsbrev

28. september 2021

Kom tæt på Nattens jægere i efterårsferien

Hele familien kan lege med ved de sjove aktiviteter og finde ud af, hvordan nogle af nattens jægere som for eksempel ulve og flagermus fanger deres bytte, når vi sætter fokus på nattens jægere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i hele efterårsferien fra den 16. til den 24. oktober 2021.

Når natten falder på, og nattens jægere skal på jagt, må flere sanser i spil for at finde byttedyr, som gemmer sig i ly af mørket. Lugtesans, høresans og synssans. Test dine sanser og se, om du er lige så skrap som nattens jægere til at finde byttedyr i mørket. Samtidig kan du lære mere om de danske nattejægere.
Traditionen tro vil efterårsferiestemningen blive i bedste halloween stil med masser af græskar, lyng og edderkopper. I næsehornshytten ved P2 kan du skære din egen græskarlygte til at tage med hjem, så den kan pynte og lyse i efterårsmørket. Så der er masser af hygge for hele familien.
Se programmet for efterårsferien

Mød dyrene på Go’morgen Zoo i efterårsferien
Der er fortsat ledige pladser på Go’morgen Zoo-turen i efterårsferien, så du kan lige nå at sikre dig plads til dig og familien. Tag med på besøg i udvalgte stalde og mød de fascinerende giraffer, de spændende brillebjørne og de store, blide næsehorn, som du måske kan klø bag ørerne. Med i prisen er entré til parken til hele dagen, så I kan glæde jer til mange timers hygge sammen. I hele efterårsferien er der pyntet op i halloween-stil med masser af græskar og edderkopper.
Priser: Voksen (fra 12 år): kr. 290,- / Barn (3-11 år): kr. 145,- / Småbørn (0-2 år): gratis.
Book plads her

Skal julefrokosten være lidt vildere i år?

Skyd den gode julestemning i gang med en firmajulefrokost i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Start for eksempel med et staldbesøg hos dyrene, hvor I blandt andet kan klø et næsehorn bag øret og møde gorillafamilien. Bagefter kan feste i vores flotte lokaler og nyde lækker mad tilberedt af vores dygtige kokke. Vælg mellem en klassisk dansk julebuffet eller en helt vild utraditionel buffet.

100 meter fra festlokalet ligger Danhostel Givskud Zoo, hvor I kan overnatte efter festen.

Hør mere og book jeres fest hos vores bookingkoordinator Tenna på booking@givskudzoo.dk eller på telefon +45 76 71 02 57.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en skøn julefrokost.

Læs mere om priser og menuer

Børn overnatter gratis på Danhostel Givskud Zoo

Tag familien med på nogle hyggelige feriedage ved GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Bo på Danhostel Givskud Zoo hvor op til to børn i alderen 0-11 år overnatter GRATIS på værelset og får morgenmad GRATIS, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i hele efterårsferien i perioden fra den 16. – 31. oktober 2021. Få også alle de dage i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA for EN dags pris.
Book her

Åbningstider i uge 40, 41, 42 og 43

Vær opmærksom på at der er enkelte dage i oktober, hvor parken holder lukket.

Uge 40 og uge 41
Tirsdag, onsdag, torsdag: Parken er åben fra kl. 10.00 til 16.00
Lørdag og søndag: Parken er åben fra kl. 10.00 til 17.00.
Mandag og fredag: Parken er lukket

Uge 42 – efterårsferien
Parken er åben alle dage fra kl. 10.00 – 17.00

Uge 43
Tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag: Parken er åben fra kl. 10.00 til 16.00
Mandag og fredag: Parken er lukket

Find parkens åbningstider