Pebermynte er en smag som har været meget populær, og denne smag og aroma kan findes i næsten alle former for madvarer, såsom: is, te, alkohol, slik, samt tyggegummi mm. Så hvorfor ikke blande mynte med cigaretter, og for det bedste ud af tobakken?

Det er nøjagtigt den ide som flere e cigaretproducenter er kommet på i årenes løb. Og ikke nok med det. Flere virksomheder har også fundet flere måder at mixe flere forskellige pebermyntesort sammen med tobak, for at give e væsken den rigeste og skarpeste smag. Menthol væske til e cigaret er med årene blevet et stort hit på e cigaretmarkedet.

Producenter som Liqua, True Vapor, mm. har i sandhed været fremme i skoene, når det kommer til denne udvikling og sammensætning af disse mentol e væsker.

MINT
Denne e væske er til dig som gerne vil udforske lidt, og stadig holde fast i originalitet. Denne mynte e væske, giver dig den forfriskende og nedkølende smag af mynte, samt den let kradsende smag er kvalitetsrig tobak. Det er kun muligt at få denne aroma uden nikotin. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og væsken består af 70PG/30VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

MENTHOL E-PODS
Menthol dråber er ikke kun begrænset til e væske flaske. Hvis du gerne vil sparer dig selv for besværet, så kan du anskaffe dig en e pod, med e væsken i. Dog skal du dog være opmærksom på at hvis du køber fra brandet Nordik, er det nødvendig at du ejer en e cigaret fremstillet af den samme producent; hvis ikke, kan det have katastrofale følger. Nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD). E poden er 2×1,5ml.

HS MENTHOL SENSATION E-PODS
Her er der igen et e liquid menthol. Denne e aroma kan også fås som e pod, og kan gøre påfyldningen meget lettere. I denne væske får du også den nedkølende og friske smag af mentol, som med garanti vil glasere din gane og smagsløg med et lækkert pust af iskold fornøjelse. Dog skal du dog være opmærksom på at hvis du køber fra brandet Nordik, er det nødvendig at du ejer en e cigaret fremstillet af den samme producent; hvis ikke, kan det have katastrofale følger. Nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., og 18 mg. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD). E poden er 2×1,5ml.

MENTOL
Her er endnu en mentolvariant. Denne e væske, giver dig en stærk aroma som er beregnet til at give en forfriskende effekt. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 70PG/30VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

MENTOL HIGH VG
Denne mentolvariant består fuldstændig af rent mentol e væske. Dette betyder at væsken er tykkere, hvilket gør at dampningen for en tykkere konsistens når du ind-og udånder. Når en e væske har en høj VG-status, betyder at den udelukkende er beregnet til store brændere, (også kaldet coils) samt i stand til at håndtere store watt entiteter. Hvis du ejer en lille e cigaret, eller en e cigaret med en lille coil, er det bedst at du anskaffer dig et mentol e væske der har en tyndere konsistens. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 70VG/30PG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

MENTHOL SENSATION (E VÆSKE)
Nedkølende og forfriskende mentol klar til dampning. Som nævnt i overstående, har e cigaretmarkedet heftigt udvidet brugen af pebermynte. Det er derfor at mentolaromaer til e cigaretter, både kan fås som e væske samt e pods. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 70PG/30VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

SUPERMINT
E væske med myntesmag. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 70PG/30VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

NORDISK MENTOL
I Danmark er vi også godt i gang med at udvikle vores egne e cigaretaromaer. Nu er det muligt at dampe danske klassikere som vingummi lakrids, TWIST (smagen af dansk lemonade), osv. Derudover er der også den danskproduceret Sundbygaard, som har produceret en aroma med mentol. Denne version yder dog til gengæld mere halskrads en de andre overstående. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 50PG/50VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

LIQUA MENTOL
Det er forskelligt hvordan de forskellige brands og producenter fremstiller deres e væske. Hos Liqua, benytter de sig af en anden formular, end nogle af de overstående. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg. Væsken består af 50PG/50VG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD). En påfyldningstud følger også med i købet.

MENTOL (SELVBLAND)
Nogle mentol e væsker er udelukkende produceret med ren aroma e-væske og derfor er det nødvendigt at man har en base at blande e væsken op med, da det er yderst sundhedsskadeligt and indånde ren og filtreret aroma. Hos Easy to Smoke vil vi gerne anbefale, at du benytter dig af ca. 15% aroma til din base. Aromaen kan opløses i vand.

QLIVIA MENTHOL
Disse mentol e væsker er produceret som færdigblandet, men du kan til gengæld vælge hvordan din nikotinbase skal være; samtidigt kan du også tilvælge nikotin boostere. Denne e væske kan købes med eller uden nikotin blandet med e væsken, og boosteren ved siden af. Væsken består af 50PG/50VG.

SPEARMINT
Denne mentolvariant er til dig som ikke er til smagen af tobak. Med spearmint får du udelukkende det friske pust af mentol, uden den harske smag af cigarettobak. Denne e væske kan fås i 10 ml flasker, og nikotinindhold kan tilvælges; du kan vælge imellem 0 mg., 6 mg., 12 mg., og 18 mg. Væsken består af 70VG/30PG. E væsken er blevet kontrolleret og godkendt hos både den danske sikkerhedsstyrelse samt Tobacco Products Directive (TPD).

Flere virksomheder har fundet flere måder at mixe flere forskellige pebermyntesort sammen med tobak, for at give e væsken den rigeste og skarpeste smag. PR-foto