Bilhus med mange års erfaring styrker lokalsamfundet
ATBiler A/S er en anerkendt og professionel partner, når det kommer til køb af både ny og brugt bil, og med afdeling i Vejle er de i høj grad med til at styrke lokalsamfundet. Er du på udkig efter at købe en bil, kan du med fordel søge hjælp hos de dygtige medarbejdere hos ATBiler A/S og samtidig gøre noget godt for Vejles forretningsliv.

Foto: ATBiler

Fordele ved at være en stor spiller på markedet
Vejles centrale placering i Jylland og de gode motorvejsforbindelser til byen gør byen til et godt sted for afdelinger til både større og mindre virksomheder, og netop dette forhold har ATBiler benyttet sig af. De fire afdelinger, som er beliggende i henholdsvis Fredericia, Horsens, Give og Vejle udgør tilsammen den store kæde, og afdelingen i Vejle bærer præg af, at der kan nydes godt af fordele, når man er en stor spiller på markedet. Det gælder f.eks. muligheden for endnu mere specialisering hos forskellige medarbejdere, og desuden betyder det, at selvom ekspertviden på enkelte bilmærker (Fiat, Suzuki, Alfa Romeo og Jeep) er gennemgående, kan ATBiler hjælpe med stort set alle typer af biler.

Erfaring er nøglen til succes
Med 110 medarbejdere fordelt på fire afdelinger, er der intet som står i vejen for, at ATBiler A/S fortsat kan udvikle sig i en succesrig retning. Deres nuværende status som anerkendt bilhus kommer dog ikke af ingenting. Succesen ligger i høj grad til grund i de mange års erfaring, virksomhedens brede kompetencefelt og den store faglige viden, som gennem mange år er blevet opbygget.

Når dette er sagt, står udviklingen i bilbranchen aldrig stille, og hos ATBiler følges denne tæt. Det betyder, at både nye og brugte biler sælges, og at du som kunde opnår store fordele, når eksperterne hjælper dig på vej.