Myselfie har specialiseret sig i at skabe minder i knivskarp kvalitet og give festen nyt liv online. Nu vil Vejle-virksomheden også indtage Europa.

Myselfie ApS blev til årets nytårskur, for erhvervslivet i Vejle Kommune, tildelt Iværksætterprisen 2020. Det skete foran over 750 erhvervsfolk den 7. januar i Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Vejle-virksomheden har udviklet en Myselfie photobooth (fotoautomat), der tager billeder i 4K-opløsning og sikrer minder i knivskarp kvalitet fra fester, begivenheder og arrangementer. I valget af Myselfie til Iværksætterprisen 2020 lyder juryens begrundelse bl.a.:

”Virksomheden oplever stor omsætningsforøgelse, og har et internationalt skalerbart produkt. Virksomheden benytter et moderne digitalt koncept, der er nytænkende og rammer ind i tidens ånd. Tilfredsheden med produktet er tårnhøjt – hvilket kan aflæses på bedømmelserne på trustpilot. Virksomheden tjener som rollemodel for andre iværksættere gennem professionel og systematisk tilgang i forhold til kapitalfremskaffelse, professionel kommunikation, lytte til feedback fra kunder og en dedikeret indsats”

Prisen blev uddelt af Vejle Kommune i samarbejde med Vejle Iværksætter- og Erhvervsfond. Med Iværksætterprisen 2020 følger 10.000 kr. fra Vejle Iværksætter- og Erhvervsfond, et kunstnerisk værk, og et diplom. Derudover fik Myselfie tildelt et gavekort fra CONNECT Denmark til et Springboard, der giver mulighed for yderligere sparring på forretningsplanen.

En modpol til sociale medier

Konceptet bag Myselfie er udviklet i en tid, hvor mange har adgang til et højkvalitetskamera via mobiltelefonen. Men når det alligevel er lykkedes at skabe en iværksættersucces for Myseflie, er forklaringen ifølge direktør Thomas Bennedsen, at virksomheden har fundet et hul i markedet:

– Jeg tror, vi har ramt noget, der er behov for. Myselfie er en modpol til de sociale medier, som i virkeligheden måske ikke er så sociale, når vi bruger dem. Det samme gælder, når man tager en selfie. Alle kan tage en selfie, men det er en asocial handling, der lukker for interaktionen og ikke inviterer andre til at deltage i billedet.

– Vores koncept skaber et ”space” til social interaktionen og slipper kreativiteten fri. En anledning til at mødes, at have det sjovt og være uformelle. Vi sikrer festens minder og leverer billederne i den bedste kvalitet. Det er vores garanti til kunderne.

Læs hele artiklen på mikropol.dk