Event: Høstmarked i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Lørdag den 24. og søndag den 25. september inviterer vi til det årlige høstmarked, hvor gæster kan gå på opdagelse mellem de mange boder, og børnene kan give sig i kast med mange sjove aktiviteter; de kan presse æbler til saft, kværne mel, øve sig i at malke og tumle rundt på halmlabyrinten.

Parkens gæster kan også gå på opdagelse ved boderne og og købe produkter fra lokale producenter. Blandt andet kan man møde lokale bryghuse, en honningproducent og kunsthåndværkere – og der bydes på lækre smagsprøver flere steder.

Jelling Spillemandslaug sørger for hyggelig stemning med musikalske indslag dagen igennem.

Se hele eventprogrammet

Vil du hjælpe os med at blive Årets dyrepark 2022?

Vi elsker at giver vores gæster en vildt god dag, og vi er glade for at være nomineret til Børn i Byen prisen som Årets dyrepark 2022. Du kan hjælpe os med at vinde den flotte titel ved at stemme på os – og samtidig kan du få mulighed for at vinde fine præmier, som Børn i byen trækker lod om. – Stem her

Unik særtur for årskortholdere Mød vores egen dyrlæge Ditte-Mari Sandgreen og hør om hendes specielle arbejde med parkens vilde dyr. Du kan også se parkens nybyggede dyrlægeklinik, og så tager dyrlægen dig med på tur til brillebjørnenes stald.

Foredraget og rundvisningen foregår onsdag den 21. september 2022 fra kl. 15.30 til 17.30, og er kun for indehavere af voksen-årskort og kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Pris: 145 DKK inkl. kaffe og kage til foredraget.

Pladser til foredraget kan bestilles til og med søndag den 18. september.

Book plads her

GIVSKUD ZOO – HOSTEL: To børn gratis på værelset

Glæd familien med et hyggeligt ophold på GIVSKUD ZOO -HOSTEL og spar op til 25%.

I perioden fra den 3. til den 30. oktober 2022 kan I booke en nat eller en miniferie og få op til to børn i alderen 0-11 år GRATIS med på værelset ved minimum to betalende voksne. En nat med op til to børn 0-11 år og to voksne uden morgenmad KUN 600 kr. Normalpris 800 kr. Merpris pr. ekstra barn pr. døgn er 100,-

Læs om tilbuddet her

Få en uforglemmelig julefrokost i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Skal årets julefrokost være ekstra særlig? Så hold den i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og få en fest I vil huske længe. Vores dygtige kokke tilbyder både en klassisk julemenu eller en mere utraditionel buffet. Skal julefrokosten have et ekstra krydderi, kan I tilvælge et besøg hos dyr i deres stalde inden festen. Og overnatning er der selvfølgelig også mulighed for, hvis I ønsker det.

Kontakt os gerne, så vi kan skabe den fest, I ønsker

Debataften om ulve – vil du med?

I samarbejde med aftenskolen LOF Trekanten har vi arrangeret en debataften om ulven, og vores egen direktør Richard Østerballe er med i panelet.

Ulven er her i Danmark – det ved vi. Men den er dog ikke registreret set i Trekantområdet endnu.

Ved denne debataften sætter vi fokus på ulven.

Richard Østerballe tager deltagerne med til parkens ulveanlæg, hvor han vil fortælle om arten. Bagefter rykker vi indendørs, hvor der er oplæg ved paneldeltagerne og efterfølgende debat om ulve.

Udover Richard Østerballe består debatpanelet af

Peter Sunde, professor v/Århus Universitet og fåreavler Morten Jakobsen fra Engholm Dorset v/ Horsens samt en vildtforvalter.

Midtvejs er der mulighed for at nyde en kop kaffe eller te, som er inkluderet i prisen.

Herefter bliver der mulighed for at stille spørgsmål til panelet.

Tilmelding skal ske igennem LOF Trekanten