Kribler og krabler det hjemme i huset? Mange husstande lider af skadedyr i en eller anden form. For de fleste er det yderst ubehagelige gæster at have boende. Det kan gøre hverdagen til et helvede, hvis der er skadedyr over det hele.
Heldigvis er der hjælp at hente. Nogle skadedyr kan man slippe af med ved selv at få hænderne beskidte. I andre tilfælde kan en professionel skadedyrsbekæmper være nødvendig. Her er det godt at finde en lokal, lige meget om du bor i Vejle eller Virum.

Tag sagen i egen hånd
De små kriblende dyr, som er ulækre at have i hjemmet, er typiske uvelkomne gæster. Hvis man vil komme dem til livs, kan man først og fremmest sørge for grundig rengøring i huset. Det er ofte madrester og åbne madposer, der tiltrækker dyrene, så for at komme dem til livs må man fjerne fristelserne.

Husstøvmider er en anden meget almindelig ting at have i huset. De findes i de fleste hjem, men for personer der er allergiske, er det ikke en velkommen gæst. Igen gælder det om at holde huset rent og sørge for at lufte ud.
Det kan føles som om, at hjemmet er inficeret af små insekter nogle gange. Hvis man vil af med små fluer som eksempelvis bananfluer, kan de fanges med specielt fluepapir. Større insekter kan kommes til livs med en fluesmækker. Kravlende insekter, som myrer, kan klares med små myrelokkedåser, som kan købes i mange butikker.

Tilkald hjælp udefra
Nogle gange er mængden af skadedyr så stor eller vanskelig at komme af med, at man har brug for hjælp udefra. Der findes skadedyrsbekæmpere, som er eksperter i at fjerne skadedyr fra hjemmet.

Hos Den Røde Myre hjælper de med mange forskellige slags skadedyr. Alt fra mus og rotter til mider og fluer. Det kan være godt at få professionel hjælp, hvis det står dårligt til med skadedyr i hjemmet. Ved at få hjælp udefra er man sikret en god behandling, og man er sikret, at skadedyrene bliver fjernet.

Forebyggelse af skadedyr
Det er næsten altid nemmere at forebygge end at behandle. Når det kommer til skadedyr i hjemmet, er det også en god ide at forebygge. Som tidligere nævnt, er det eksempelvis en god idé at sørge for, at der ikke ligger madrester eller åbne poser med mad rundt om i huset. Dette er steder, hvor skadedyr vil søge hen.

Der kan også være forskel på skadedyr alt efter årstid. Der er nogle ting, man skal være mere opmærksomme på om sommeren og nogle andre ting, man skal være mere opmærksom på om vinteren. Insekter er eksempelvis mere aktive om sommeren, og de kan derfor inficere hjemmet.

Hos Den Røde Myre hjælper de med mange forskellige slags skadedyr. Alt fra mus og rotter til mider og fluer. PR-foto.