At døje med nedsat hørelse er et stort og ofte unødigt handicap at gå rundt med. Problemer med hørelsen vil påvirke din hverdag på mange måder, så det er dumt ikke at gøre noget ved problemet.

Gør noget ved nedsat hørelse
Nedsat hørelse vil påvirke både dit sociale og dit professionelle liv. Automatisk vil du trække dig i rigtig mange sammenhænge. Det kan få store konsekvenser for dig på forskellige niveauer. Derfor er det dumt ikke at gøre noget ved problemet. Specielt da det faktisk er muligt og også let i langt de fleste tilfælde.

Heimdall er et nyt koncept indenfor høreklinikker. Ideen er, at man kun behøver at besøge Heimdall en gang. Derefter vil service og justering af dit høreapparat foregår via telefon eller via en speciel app. Billede af williamsje1 fra Pixabay 

Nyt koncept indenfor høreklinikker
Heimdall er et nyt koncept indenfor høreklinikker. Ideen er, at man kun behøver at besøge Heimdall en gang. Derefter vil service og justering af dit høreapparat foregår via tele-fon eller via en speciel app. Og faktisk bliver resultatet af hele processen bedre. Hvis det er en speciel situation, som dit høreapparat har problemer i, så er det bare at bringe dig i den situation, det lydmiljø, og ringe til Heimdall, der kan justere apparatet. Altså du oplever enorm frihed, kan få tilpasset når du vil, og leve det liv som du gerne vil.

Hørecenter i Århus
Alle i Århus har nu fået adgang til Heimdall via den nye klink i Danmarks næststørste by. Kun ca. 10 minutters kørsel fra centrum af Århus er klinikken beliggende som en del af Workspace kontorerne. Klinikken har en stor, meget rummelig og lys reception, så du føler dig meget velkommen på en høreklinik Århus. Det er i øvrigt let at komme til klinikken med offentlig transport og der er gode parkeringsmuligheder.

Højeste kvalitet
Hos Heimdall forhandler de alle de store mærker af høreapparater. De er ikke bundet op på enkelte leverandører, og kan lave lige speciel den individuelle løsning, som passer til dit behov. Alle de store høreapparatmærker som Phonak, Oticon, Widex, GN ReSound og Signia kan der laves løsninger med hos Heimdall, og du kan dermed også få en vejledning, der er uvildig og ikke påvirket af aftaler med leverandører.

Du får et nyt høreapparat tilsendt med det samme, så du kan fortsætte din hverdag. Billede af Peter Holmes fra Pixabay.

Overskuelige priser
Endnu en fordel med konceptet omkring Heimdall er, at der er tale om nemme priser, der er meget overskuelige for dig som kunde. Der opereres i tre kategorier, og du har mulighed for at betale over 48 uger. Ingen skjulte gebyrer og ingen renter, der kan overraske dig.

Ingen venteliste
Hos Heimdall er der ingen tidsspild. Du vil ikke møde den store ventetid, som du ofte kan møde i det offentlige. Det er blot at bestille en tid online, og du kan komme til stort set med det samme. Der er ekstremt fleksible åbningstider hos Heimdall, og faktisk er det muligt at lave aftaler uden for den faste åbningstid.

Hvis du mister dit høreapparat
Der kan ske uheld. Dit høreapparat kan forsvinde eller det kan blive ødelagt. Men service i denne situation er også en del af konceptet hos Heimdall. Du får et nyt høreapparat tilsendt med det samme, så du kan fortsætte din hverdag. Er der tale om at dit apparat skal repareres får du med det samme tilsendt et låneapparat. Det er generelt et helt unikt koncept der findes omkring Heimdall. Let og hurtig service, ingen spildtid, uvildig vejledning og individuelle løsninger optimeret til dit behov.