De danske myndigheders COVID-19 restriktioner for at undgå smittespredning betyder, at det desværre ikke bliver muligt at besøge GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i vinterferien.

Det var ellers meningen, at parken traditionen tro ville byde indenfor i vinterferien i uge 7 samt weekenden i uge 6. Her skulle gæster kunne besøge parken til fods og opleve dyr i deres flotte vinterpels.

Forsamlingsforbuddet og de pt. gældende restriktioner i Danmark betyder dog, at vinterferie-åbningen alligevel ikke kan gennemføres.

I stedet vil gæster først kunne besøge parken, når den åbner for sæson 2021. Det sker lørdag den 27. marts – forudsat at restriktionerne og myndighedernes anvisninger tillader det til den tid.

Kompensation for lukkedage til indehavere af årskort og kulturårskort
Har du årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, ville disse normalt kunne benyttes i vinterferien. Det er desværre ikke muligt i år. Derfor arbejder vi nu på en kompensationsordning for de tabte åbningsdage.
Vi ved endnu ikke, hvordan myndighederne vil tilpasse COVID-19 restriktionerne i Danmark, eller om restriktionerne bliver forlænget og påvirker parkens sæsonåbning i marts.

Foto: JTL