Når du skal finde på en gave til din ven, er det altid en god idé at tage udgangspunkt i hans eller hendes interesser. Det gør det nemlig langt mere sandsynligt, at det er en gave, der falder i god jord. Uanset hvad viser du, at du kender ham eller hende rigtig godt, når du tager udgangspunkt i vedkommendes interesserer.

Hvis du har en ven, der er rigtig glad for at lave mad, får du her nogle gode gaveidéer.

Flotte fade til servering

Hvis din ven godt kan lide at lave mad, kan han eller hun sikkert også godt lide at servere mad for andre. Mad bliver altid lidt mere indbydende, når det bliver serveret på noget flot service. Derfor kan du f.eks. give den slags som gave. Det kan f.eks. være et stort, flot fad til servering. Men det kan også være nogle smarte tallerkener eller en elegant sovsekande. Der er bare noget fedt over at have noget flot at servere sin mad på, så det er en oplagt gave.

Nye og smarte køkkenmaskiner

Din ven har garanteret allerede alverdens forskelligt køkkenudstyr og køkkenmaskiner. Men derfor er der helt sikkert stadigvæk en køkkenmaskine, som han eller hun endnu ikke har prøvet. Det er altid sjovt at prøve en helt ny køkkenmaskine, så det er en dejlig gave.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid forhøre dig i en forretning, hvad der er nyt og smart inden for køkkenmaskiner.

Lækre krydderier og olier

Du kan få rigtig mange forskellige krydderier og olier, der er både lækre og ser flotte ud. Det er noget, der ser rigtig flot ud at have stående fremme. Det er en enkel og fin gave, der er nem at købe, men som kan bruges af alle. Du kan f.eks. lave en lille gavekurv med forskellige krydderier og olier.

Mad bliver altid lidt mere indbydende, når det bliver serveret på noget flot service. Foto: ABW