Mød den populære og prisvindende forfatter Jesper Stein og hør ham fortælle om sine to seneste meget personlige og hudløst ærlige romaner, ”Rampen” og ”Ædru”, som begge tager udgangspunkt i forfatterens eget liv – på godt og ondt.
Indtil sidste år var Jesper Stein nok mest kendt for sin storsælgende og anmelderroste krimiserie om den hårdkogte strømer Alex Steen. Men så udgav han den biografiske roman ”Rampen”, som er en personlig fortælling om en kernefamilie og dens opløsning, om bristede håb, svigt og druk, men også om stor kærlighed og længsel efter samme. Bogen fik Læsernes bogpris i 2021, og i år fulgte han så op med romanen ”Ædru”, som også er baseret på forfatterens eget liv.

Et destruktivt misbrug af alkohol har fyldt meget i den prisbelønnede krimiforfatter Jesper Steins private liv. Alt for meget. Derfor har “Ædru” også været en af hans allersværeste bøger at skrive. I romanen følger vi en 53-årig krimiforfatter med familie, stor succes og anerkendelse. Men også med et altødelæggende misbrug, som influerer alle dele af hans liv. Han bliver nødt til at stoppe med at drikke, inden alt falder sammen. I sin vej ud af alkoholens mørke søger han nye litterære helte, der kan vise ham mod lyset.

Om forfatteren
Jesper Stein er født 1965 i Aarhus. Han er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. Han debuterede som forfatter i 2012 og har skrevet i alt seks krimier om Axel Steen. I 2015 vandt han De Gyldne Laurbær for tredje bind i serien ”Aisha”. ”Rampen” vandt Læsernes Bogpris 2021.

Det foregår d. 21.11.22 klokken 19.00-21.00 på Børkop Bibliotek

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW