I Plantorama i Vejle har mekaniske nisser indtaget deres plads i julebyen i det hyggelige julemarked. Her kan kunderne lade sig inspirere og indtage den gode stemning frem til jul.

 

Snart står julen for døren, og i Plantorama i Vejle er gran, nisser og andet julestads på plads, så havecenterets kunder kan nyde stemningen i det store eventyrlige julemarked. I juleudstillingen er der blandt andet flotte mekaniske nisser, og er du ude efter at få stillet din kreative lyst, er der masser af julelys, kogler og ler til julens dekorationer. Der er naturligvis også masser af fine juleplanter, og vil du gå all-in på julebelysningen, er der et stort udvalg af LED-lys.

– Jeg synes vi har fået stablet en rigtig smuk juleudstilling på benene, som jeg håber, kan give folk mod til at springe ud i kreative juledekorationer og nisselandskaber. Centeret har alt du skal bruge til at nå i mål med det derhjemme, siger Jens Nielsen, der er centerchef i Plantorama i Vejle.

Julemarkedet i Plantorama i Vejle har åbent frem til jul. For at mindske smitterisiko er der ekstra meget plads i udstillingen, spritdispensere er opstillet, og der er naturligvis krav om at bære mundbind.