Er der for nyligt sket dødsfald i din familie eller omgangskreds, tumler du med al sandsynlighed med sorg. Dertil kommer, at der kan være mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når begravelse eller bisættelse skal planlægges og forløbe efter ønske fra afdøde. Vil du gerne have så meget ro på som muligt til at bearbejde din sorg, skal du have fat i en dygtig lokal bedemand.

Din lokale bedemand kan kontaktes når som helst
Det er hårdt at skulle forholde sig til et dødsfald og til den kædereaktion af begivenheder og beslutninger, som det sætter gang i. Mange bedemænd kan dog kontaktes døgnet rundt, og du kan derfor hurtigt komme i gang med en tryg og professionel bedemandsservice. Vælg for eksempel en bedemand Vejle, hvis du ønsker at gøre brug af en lokal service.

At tage kontakt til en bedemand kan være grænseoverskridende og føles for nogle stort, men typisk gør det processen nemmere efterfølgende. På den måde bliver der nemlig taget hånd om alt det praktiske, så du bedre kan håndtere din sorg. En bedemand kan hjælper med alt det praktiske, for eksempel også papirarbejde og begravelseshjælp.

Begravelseshjælp er til dig, der som pårørende står tilbage med udgiften for begravelse
Det kan ikke blot være emotionelt hårdt at skulle begrave en, som man har kær. Også de omstændigheder, der opstår i kraft af alle de logistiske følger, kan være svære at navigere i.

Har den efterladte ikke efterladt synderlig værdi, kan der søges begravelseshjælp. Dette kan en bedemand hjælpe med, så den korrekte økonomiske støtte bliver udbetalt. På den måde kan I sørge for en god og værdig begravelse, også selvom der ikke er alverden at tage af. Værdien af denne type støtte beregnes ud fra boets sum af værdier.

Mange bedemænd kan kontaktes døgnet rundt. Foto: ABW