De sidste dejlige naturgrunde i Grejs bliver nu udbudt til salg
LinkLinkLinkLink
Udstykningen er beliggende i et absolut attraktivt område i stor vækst. Ideelt for dig der elsker naturen, og et populært område for den yngre generation.
Grejs er en åben, selvstændig og viljestærk by med en betagende udsigt til Grejsdalen, som gør det svært ikke at blive en smule poetisk.
Området er beliggende ved Østjyske Motorvej syv kilometer nord for Vejle, hvilket gør transportforbindelserne til motorvejsnettet rigtig gode. Der er kort afstand til børneinstitution og skole, bl.a. Grejs Friskole med klassetrin fra 0. – 9. klasse. Under 15 minutters kørsel til centrum af attraktive Vejle, og på under en halv time når du Horsens, Brande, Kolding og Billund.
Grejs kan bl.a. tilbyde en skøn natur med mange grønne områder med bord og bænkesæt, tæt på skov og en by hvor sammenhold, engagement og et rigt foreningsliv prioriteres højt.
I Grejs finder du bl.a. Grejs kulturcenter, lægehus, rideklub, idrætsklub og jagtforening. Endelig har du mulighed for at besøge et bemærkelsesværdigt klippefremspring på Grejs Bakke. Disse klipper skulle være de eneste i Danmark ud over klipperne på Bornholm.
Ønsker du af byde på grundene henvises til vores hjemmeside.
Fristen for indlevering af bud er 13. september 2021 kl. 12. Vilkårene for udbuddet fremgår af tilbudsblanketten.
Man kan ikke reservere grunde.
Alle priser er inkl. moms og tilslutningsafgifter – bemærk individuel opvarmning.Link