I de seneste uger har brugere og læsere ved Vejle Amts Folkeblad kunnet være med til at afgøre, hvad GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs lille brillebjørneunge skal hedde.

Nyhedsbrev

7. juli 2021

Brillebjørneungen har fået navnet Uno

I de seneste uger har brugere og læsere ved Vejle Amts Folkeblad kunnet være med til at afgøre, hvad GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs lille brillebjørneunge skal hedde.

Via en afstemning er det nu besluttet, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs brillebjørneunge skal hedde Uno. Navnet betyder “et/en” eller “første”, og dermed er det en reference til, at brillebjørneungen er den første af sin slags i Danmark nogensinde.
Læs mere

Vil du være med i Givskud Zoos Venner?
Støttegruppen Givskud Zoos Venner blev oprettet, da coronakrisen ramte Danmark i 2020, hvor frivillige ydede bidrag for at hjælpe GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i nedlukningsperioden.
Siden blev gruppens arbejde ændret fra økonomiske bidrag til mere praktisk i parken, så de frivillige blandt andet hjælper ved arrangementer og producerer insekthoteller, som sælges i parken, og al overskud går til Givskud Zoo Naturfond, som hjælper dyr verden over.
Gruppen åbner nu for nye frivillige, og alle interesserede kan få chancen for at være med.

Tirsdag den 17. august 2021 inviterer vi til informationsmøde fra kl. 19.00 til 20.30, hvor du kan høre om gruppen. Mødet foregår i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs restaurant Jacobs Spisehus. Der er indgang fra parkeringspladsen på Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give.
Interesserede bedes tilmelde sig ved at sende en mail til formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen på mha@givskudzoo.dk.

Mød dyrene på Go’morgen Zoo® før parken åbner
Benyt sommerferien til at få en helt unik oplevelse. Kom tæt på de fascinerende giraffer, de fantastiske brillebjørne og de blide næsehorn, som ofte gerne vil kløs bag ørerne. Vi tager dig med på tur til udvalgte stalde og anlæg, før parken åbner, og kommer tæt på dyr, før de sendes ud på savannerne. Med i prisen er entré til parken hele dagen, så du kan tage en hel hyggedag i parken.
Pris: Voksen: kr. 290,- // Barn (3-11 år): kr. 145,- // Småbørn (0-2 år): gratis (børnene skal dog sidde på skødet af en voksen under busturen rundt mellem dyrene).
Læs mere og book

Vi gi’r is på din fødselsdag

Fylder du år samme dag, som du besøger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, skal du huske at sige det til medarbejderne i parkens Billetsalg. For det første får du et “tillykke” med på vejen. Og for det andet får du nu et kort, som du kan indløse til en is.

Her fra begyndelsen af juli er der nemlig indført en ny ordning, der betyder, at fødselarer får en gammeldags isvaffel med to kugler is og en flødebolle, hvis de besøger parken på selve fødselsdagen.