Lørdag d. 23. september løber den allerførste HelteCup Team Bifrost af stablen i DGI Huset Vejle. Arrangementet finder sted som en del af samarbejdet mellem Bifrost og Børneulykkesfonden.

HelteCup er et arrangement, der er skabt som et fællesskab for børn og unge med handicap, som ikke har mulighed for at deltage i almindelige fritidsaktiviteter. Team Bifrost er en del af samarbejdet mellem Bifrost og Børneulykkesfondens Helteakademiet.

HelteCup er blevet skabt som en familiedag, hvor børn og unge med handicap kan tage deres forældre og søskende med til en dag, som er ud fra deres præmisser. Det er en dag, der er fyldt med aktiviteter, konkurrencer og gode oplevelser. Og der er selvfølgelig præmier og diplomer til alle deltagere.

Nadia Svoldgaard er vicecenterleder på døgninstitutionen Bifrost, og hun ser meget frem til den store dag.
– “Jeg synes, det er fedt, at vi kan lave sådan en dag. Alle børnene og familierne glæder sig rigtig meget, og jeg er sikker på, at alle får en helt fantastisk dag”, siger hun.

Hver onsdag mødes børn og unge fra Bifrost til bevægelse og leg i Gårslev Hallen i Vejle, hvor aktiviteterne er tilpasset, så alle, uanset handicap, kan være med. Og nu får alle børn i Vejle kommune mulighed for at være med til en hel dag, hvor hygge og samvær er i højsædet.

Du kan læse mere om HelteCup og se en socialstory på hjemmesiden.

Vil du læse mere om Børneulykkesfonden og Helteakademiet, kan du gøre det på deres hjemmeside.

Kilde

Foto: ABW