Spændende foredrag samt mulighed for en eksklusiv one-on-one session med den amerikanske Amazon-ekspert, Shannon Roddy. Få viden, tips og tricks til at få dine produkter ind i varmen hos Amazon. Det skriver ”Promote it”.

Amazon er den suverænt største online markedsplads i dag. Derfor stræber brands og virksomheder fra hele verden efter at sælge deres produkter netop her.

Til dette foredrag kan du blive meget klogere på, hvordan du som virksomhed eller iværksætter får dine produkter på Amazon. Hvordan du opnår en god placering, samt synlighed på platformen og mulighed for at øge dit salg. Den amerikanske Amazon-ekspert og grundlægger af Marketplace Seller-kurser, Shannon Roddy, fortæller om alt dette i foredraget og one-on-one konsultationer i Vejle.

Roddys innovative tilgang til salg på Amazon, samt hans råd og hjælp til at fokusere på det væsentlige, har øget salget og opnået nr. 1 placeringer for mange af de virksomheder, som han har rådgivet.

Ved foredraget vil Shannon Roddy komme ind på følgende fem emner:
Kort om Amazons historie og deres kernefilosofi
Hvorfor er Amazon blevet så stor? Forstå Amazon-strategien “flywheel”
Sådan fungerer Amazon og det grundlæggende i at få det optimale ud af sin placering
Sådan bruger du Amazon til at vækste din virksomhed
Internationale ekspansion- og vækstmuligheder
One-on-one konsultationer med Amazon-eksperten

I forbindelse med Shannon Roddys besøg i Vejle kan to virksomheder få mulighed for at få en one-on-one konsultation med Roddy. Her vil han se på virksomhedens brandstrategi og dele ud af sin ekspertise omkring blandt andet opsætning, optimering og lancering af virksomhedens Amazon-butik og produkter. Lige såvel som han rådgiver omkring promoveringsmuligheder og hvordan man beskytter sit brand på Amazon.

For billetkøb klik her.