Selvom det er en svær tid for os alle, og nedlukningen rammer parken meget hårdt økonomisk, har Givskud Zoo besluttet at tilbyde kompensation for lukkedagene til de årskortholdere og kulturårskortholdere, som måtte ønske det.

Der er tre muligheder:

1) Du kan hjælpe GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i denne svære tid og frasige dig kompensation. I så fald skal du ikke gøre noget – og så siger vi tusind tak for hjælpen..

2) Du kan få forlænget udløbsdatoen på dit årskort med det antal lukkedage, parken er blevet pålagt at holde. I så fald skal du udfylde en formular på vores hjemmeside.

3) Du kan få økonomisk kompensation pr. påbegyndt måned med lukkedage. Kompensationen er beregnet ud fra årskortværdien og udgør DKK 35,- for voksenårskort og DKK 17,50 for børneårskort (3-11 år) pr. måned. Hvis du vil have økonomisk kompensation, skal du kontakte os via mail.

OBS: Ønsker du kompensation, skal du udfylde en formular (ved forlængelse af udløbsdato) eller kontakte os på mail (ved økonomisk kompensation) senest på søndag den 10. maj 2020, så vi har mulighed for at håndtere alle henvendelser.

Find formular og kontaktoplysninger her