dit-vejle-L

Byportalen samarbejder med specialist i kulturformidling

”Vi er meget glade for samarbejdet med KultuNaut. I en by som Sorø har vi, siden Dit Sorø blev søsat i 2010, haft byens bedste online aktivitetskalender, når vi selv skal sige det. Men nu har vi endnu flere kalenderopslag. Med KultuNauts hjælp til Det sker kan vi bruge vores ressourcer på at udvikle andre stofområder, eksempelvis vores fotoreportager og debatsektionen,” siger Signe Dahl Lumholt, direktør for Byportalerne.dk ApS

Søg om støtte fra lokalforeningspuljen til det lokale friluftsliv

Søg om støtte fra lokalforeningspuljen til det lokale friluftsliv
Lokalforeninger kan søge støtte på op til 50.000 kroner til aktiviteter, materialer eller faciliteter, der kan styrke lokale foreningers arbejde med friluftsliv.

Nyt grilltermometer med app guider til perfekt tilberedning

Termometeret måler derefter både kernetemperatur på kødet og i grillen, og sender notifikationer til din smartphone om, hvornår du skal vende kødet, hvornår det skal tages af grillen og er klar til servering
Nyt grilltermometer med app guider til perfekt tilberedning

4 tips til dig, der ønsker at starte virksomhed

Michael Frederic Hawkins, Byens Bogcafe, Vejle
Når du kender dit produkt og dit marked, har du lettere ved at få succes som iværksætter. Her følger 4 gode råd til dig, der vil starte selvstændig virksomhed.

Digital Kunst Dag i Give

CreaGive og Vejle Bibliotekerne inviterer til åben Digital Kunst Dag. Vær med den 28/3-20, når man sætter fokus på, hvordan man kan udtrykke sig kreativt og kunstnerisk via digitale teknologier og i virtual reality.
Digital Kunst Dag i Give

Babys første koncert

Babys første koncert
At være på barsel er en gave, men det kan også være svært at finde overskuddet til at lægge sig ned og blot nyde et behageligt øjeblik med sin baby. Til "Babys første koncert" tager Julie Ben Semmane jer med på en vuggeviserejse, hvor I bare kan slappe af og nyde jer selv og hinanden til de bløde toner fra hendes sang og instrumenter.

Du skønne land - foredragskoncert om genforeningen

I anledningen af 100 års jubilæet for genforeningen præsenterer Den Danske Salmeduo et helt nyt koncertrepertoire med nyfortolkninger af det dansk-tyske grænselands sang- og salmetradition.
Du skønne land - foredragskoncert om genforeningen
facebook 
MailPoet