Skab din egen lille uro med de magiske sild fra museet, sammen med kunstner Junette Bay

Vi inviterer dig til en enestående workshop, hvor du får muligheden for at skabe din helt egen uro af sild som dem på museet. Denne kreative og sjove aktivitet er perfekt for alle aldre.

Hvad kan du forvente?
Junette Bay, kunstneren bag den store sildestimeinstallation på Kulturmuseet, guider dig gennem hvert trin i processen og introducerer dig til forskellige materialer du kan tilføje din fiskeuro. Fra at vælge de smukkeste iriserende materialer til at samle din unikke uro.

Magiske materialer: Arbejd med fantastiske, skinnende materialer, der fanger lyset på smukkeste vis. Iriserende materialer skifter farve afhængig af lysets vinkel, hvilket giver din uro et levende og dynamisk udseende og et helt utroligt skyggespil. Du vil få mulighed for dekorere fiskene og tilføje nøje udvalgte smukke perler dertil.

For hele familien
Denne workshop er designet til at være en hyggelig og inkluderende oplevelse for både børn og voksne. Saml familien og tilbring kvalitetstid sammen, mens I skaber noget helt unikt. Børn under 10 år får mest ud af det ifølge med en voksen til at hjælpe med at binde knuder.

Workshoppen afholdes både i uge 27 og uge 31:

Tirsdag d. 2. juli kl.10.30-12.30
Torsdag d. 4. juli kl. 13.00-15.00

Tirsdag d. 30. juli kl.13.00-15.00
Torsdag d. 1. august kl. 10.30-12.30

Workshoppen koster 50 kr pr deltager. Voksne der er med som hjælpere behøver ikke billet. Voksne der også selv vil lave en uro, skal købe billet.

Tilmeld dit barn her

Kilde

Foto: Vejle Kulturmuseum