Mød dyrlægen og se parkens helt nye dyrlægeklinik

Indehavere af årskort og kulturårskort får nu den unikke mulighed for at komme til foredrag med GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs dyrlæge og høre om hendes arbejde med parkens dyr.

Vores egen dyrlæge Ditte-Mari Sandgreen har mange spændende opgaver i sin dagligdag, for eksempel tilser hun parkens dyr, styrer alle foderplaner, er med ved transporter og behandler syge dyr. Ved dette foredrag kan du møde dyrlægen og få mere indsigt i arbejdet med parkens vilde dyr. Du kan også se den nybyggede dyrlægeklinik, og så kommer du med på tur til brillebjørnenes stald.

Vi begynder i Jacobs Spisehus, hvor der serveres kaffe og kage til foredraget.

Arrangementet foregår onsdag den 21. september fra kl. 15.30 til 17.30 – og er kun for indehavere af voksen-årskort i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Pladser til foredraget kan bestilles til og med søndag den 18. september. Pris: 145 DKK inkl. kaffe og kage. Bestil plads til foredraget her

Årskortholdere får tre nye fordele  Har du årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, får du fra denne uge hele TRE nye årskortfordele.

Indkørselsbane – kun for årskortholdere

På travle dage med mange gæster åbner en indkørselsbane udelukkende for ejere af årskort og kulturårskort. I denne bane kan der IKKE købes nogen former for billetter, så alle i bilen skal have årskort eller kulturårskort. Har du en eller flere med i bilen, der skal købes billet til, skal de andre indkørselsbaner benyttes. Hvis årskortbanen bliver åbnet, kan du følge skilte for at komme i den rigtige bane. Parkens personale hjælper også gerne med at vise vej til årskortbanen. Desuden kan du printe en seddel og lægge den i forruden, så du hurtigt kan blive henvist til årskortbanen. Sedlen kan du printe her.

Få 10% rabat på mad, drikke og souvenirs i resten af sæsonen

Køb mad og drikke, gaver eller souvenirs og spar 10% på det hele – på alle spisesteder, kiosker og i butikker. Tilbuddet gælder IKKE is, slik, ansigtsmaling eller ved overnatning, arrangementer, ture, fester eller lignende, og det kan IKKE kombineres med andre rabatter.

Vennerabat – tag en ven med til halv pris

I perioden fra mandag den 5. september til og med fredag den 14. oktober 2022 kan indehavere af årskort og kulturårskort tage en ven med i parken – og vennen skal kun betale halv pris for sin dagsbillet. Billetter til halv pris kan kun købes i Billetsalg ved fremvisning af gyldigt årskort eller kulturårskort.

Find alle årskortfordele her

Jobopslag: Vil du være kok i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA?

Vi søger en dygtig og engageret kok, som kan skabe madglæde.

Er det dig – eller kender du en oplagt kandidat?

Se jobopslaget og søg her

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.