Sydøstjyllands Politi iværksatte straks en omfattende efterforskning, hvilket først ledte til anholdelse af 3 personer, som efterfølgende blev sigtet i sagen. To af dem, en kvinde på 39 år og en mand på 49 år blev fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drab. De blev begge løsladt ved grundlovsforhøret, og sigtelserne mod de tre personer er senere frafaldet.

Yderligere efterforskning ledte herefter frem til to mænd fra Vejle på 51 år og 25 år. Begge mænd blev sigtet for manddrab og har siddet varetægtsfængslet i sagen siden henholdsvis den 28. oktober 2022 og den 3. november 2022.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi har nu rejst tiltale mod de to mænd, der tiltales for legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter under særdeles skærpende omstændigheder med døden til følge. Den 25-årige er også tiltalt for ’i gentagelsestilfælde.’

Sagen behandles som en nævningesag ved Retten i Kolding, og sagen er berammet ved retten til den 9., 14., 18., 25. august og den 14. september 2023.

Da sagen nu skal behandles ved retten, som skal træffe den endelige afgørelse i sagen, så har Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen, som kan deles med offentligheden.

For Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi møder specialanklager Christina Bork Hansen.

Kilde

Foto: ABW