Vi inviterer dig til en spændende aften med Özlem Cekic under temaet “Mad og Kulturmøder”.

Özlem Cekic er blandt meget andet kendt for sin ‘dialogkaffe’. Til dette foredrag fortæller hun om hvordan maden kan fungere som brobygger mellem forskellige kulturer.

Et fælles måltid kan være en kilde til samtale på tværs af holdninger og baggrunde. Özlem Cekic’ dialogkaffe viser hvordan en simpel handling som at dele mad og drikke kan være en metode til at forbinde mennesker.

Arrangementet finder sted under ramadanen, en tid hvor sammenhængen mellem mad og kultur bliver særlig tydelig. Hvordan spiller faste og madtraditioner en rolle i forskellige kulturers identitet, tro, og samfund?

Foredraget afholdes i forbindelse med Kulturmuseets udstilling “MAD – Danmarkshistorien bid for bid,” der kaster lys over madens betydning for vores samfund. En af udstillingens fortællinger er historien om hvordan sild, pga den katolske faste i middelalderen, kom til at spille en enorm økonomisk og kulturel i datidens samfund.

Vi glæder os til at skabe en smagfuld og tankevækkende aften sammen med dig!

Fællesspisning
Når du køber billet kan du samtidig reservere plads til fællesspisning i Spinderihallernes café kl. 18-19 inden foredraget. Madbillet koster 59 kr, som betales på dagen i caféen.

Foredraget foregår klokken 19.30 – 21.00 d. 14. marts i Spinderihallerne.

Bestil billet

Kilde

Foto: ABW