BB-Hotel Vejle, Park Hotel
Orla Lehmannsgade 5
7100 Vejle
Tlf: 70225530

BB Hotel Vejle har åbent alle dage, året rundt.
Check-in: Fra kl. 13.00
Check-ud: Senest kl. 11.00

Leder du efter en billig overnatning centralt i vejle? Så er Park Hotel det oplagte valg!

BB-Hotel Vejle kaldes også Park Hotel Vejle, og ligger i hjertet af Vejle, lige ved gågaden og togstation, Torvehallerne, Musik Teateret og Kunstmuseum. Så der er rig mulighed for shopping i gågaden, og oplevelser i Vejle i gåafstand til hotellet.

Her får du en billig hotelovernatning med fri morgenmad, Wifi, kaffe og te. Du booker og betaler online, modtager din dørkode, og så er du klar til at nyde en overnatning i Vejle.

Konceptet er selvbetjening med normal hotelstandard. Du er altid sikret en ordentlig overnatning – til en rimelig pris.

Tag en virtuel tur på hotellet

Lyse og funktionelle værelser
Alle værelserne på hotellet er store og lyse, og alle med fladskærms TV og eget bad og toilet. Fra flere af hotellets værelser er der udsigt til den hyggelige gågade og parken.

Værelserne er enkle, men funktionelle, og med gode madrasser der sikrer en god nattesøvn. På hotelværelset er der håndklæder og håndsæbe, og sengene er redt med allergivenligt linned.

Hotellets bookingsystem adskiller sig fra andre hotellers. Her får du ikke tildelt et tilfældigt værelse. Du vælger nemlig selv, hvilket værelse du vil bo på via bookingsystemet.

Hvad er med i prisen?
BB Hotel Vejle, Park Hotel har samme lave pris året rundt. På Park Hotel Vejle er prisen altid inklusiv morgenmad, WiFi, parkering og kaffe/te hele døgnet. Et hotelophold for to personer i et dobbeltværelse på Park Hotel Vejle, fås til en stærkt konkurrencedygtig pris, inklusiv morgenmad.

Gode anmeldelser
På Facebook og Tripadviser kan du læse hvad kunderne mener, f.eks…

“Altid fin behandling. Værelserne er store og lyse, og meget nem selvbetjening. Morgenmads udvalget er meget fint. Vi har nu brugt det mange år, hver gang vi er i Vejle. Nem og overskuelig hjemmeside, der gør bestillingen meget nem” – Henning.

“Enkel overnatning centralt i Vejle midtby. Vi sov 2 voksne og 2 børn en enkelt nat på dette hotel i et 4-sengs værelse, som var opdelt i 2 rum uden dør imellem. Helt perfekt ifm. besøg i Lalandia og Legoland. Hotellet ligger helt centralt ved gågaden i Vejle og kan varmt anbefales. Rent og pænt, enkel men god morgenmad i “spisesal”, hvor man også kan hente te/kaffe, vinglas m.m. Nøglekode til værelset får man pr. mail ved bestilling/betaling.” – Rikke.

“Super til prisen. Fint hotel og særdeles god pris. Værelse og toilet med bad var rent og fint og intet at udsætte. Fin morgenmad til prisen og venligt personale. Super koncept, når man ikke behøver restaurant osv. Du får hvad du betaler for og ikke en masse overflødigt.” – Kim.

“Dejligt hotelværelse, gode senge, stort badeværelse og lækker morgenmad. Har allerede bestilt ny overnatning.” – Mia