Malene Gros Poulsen har siden 2013 været leder af administrationen i Præhospitalet, Region Midtjylland. Hun har gennem sin karriere haft flere stillinger inden for hospitalsverdenen, alle med ledelsesansvar siden 2006.

– “I et felt med meget stærke kandidater er valget faldet på Malene Gros Poulsen. Malene kommer med en solid ledererfaring samt rådgivende rolle inden for de politiske, strategiske og administrative forhold. Det var netop sådan en profil vi søgte, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med Malene”, siger direktør for Økonomi- & Arbejdsmarkedsforvaltningen Sarah Gaarde.

Malene Gros Poulsen har siden 2013 været kontorchef for 40 medarbejdere og har her haft en koordinerende rolle i forhold til arbejdet på tværs af afdelinger. Hun har blandt andet været ansvarlig for udbud og indkøb, sekretariatsbetjening af ledelsen, strategiarbejde samt driftsopgaver af forskellig art.

– “Jeg ser utrolig meget frem til at komme ind i den kommunale verden både i forhold til forvaltningens områder og også det at komme tættere på det politiske liv indefra”, siger Malene Gros Poulsen, der tiltræder 1. juni.

Kilde

Foto: ABW