Sæsonen går på hæld, og denne uge er parkens sidste åbningsuge i år.

Nyhedsbrev

25. oktober 2021

Det er sidste chance for at besøge os i denne sæson

Sæsonen går på hæld, og denne uge er parkens sidste åbningsuge i år.

Du kan stadig når forbi og hilse på løverne, gorillerne og alle de andre dyr.
Parken er åben tirsdag, onsdag og torsdag samt i weekenden – alle dage fra kl. 10.00 til 16.00.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Stem på os som Årets Dyrepark og vind fine præmier

Igen i år er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA nomineret i kategorien Årets Dyrepark, når Børn i byen Prisen uddeles, og det er vi superglade for og taknemmelige over. Hvis du synes, at vi bør kåres som Årets Dyrepark 2021, kan du deltage i afstemningen og vinde fine præmier.
Afstemningen foregår via Børn i byens hjemmeside fra den 16. august til og med onsdag den 10. november 2021 kl. 12.00, hvor der lukkes for afstemningen.
Stem her

Nu kan du købe billetter til juleture for årskortholdere
Træk i nissehuen og skyd julen i gang med en hyggelig juletur for hele familien i den vinterlukkede park. Vi begynder med besøg hos forskellige dyr i udvalgte stalde og anlæg. Bagefter tager vi til den julepyntede restaurant Jacobs Spisehus, hvor vi hygger med æbleskiver, gløgg og saftevand. Vi danser om juletræ, og så er der naturligvis slikposer til børnene.

Vi holder ture lørdag den 13. og søndag den 14. november 2021 – vælg mellem at komme med fra kl. 9.00 til 11.30 eller fra kl. 13.00 til 15.30. Turene er kun for indehavere af årskort og kulturårskort.

Pris:

Voksne: Kun 125 kr. pr. person

Børn (3-11 år): Kun 125 kr. pr. person
Børn (0-2 år): Kun 60 kr. pr. person
(OBS: Helt små babyer, som ikke spiser æbleskiver og drikker saftevand, kommer med gratis og skal ikke registreres ved bestilling.)
Book pladser til juletur her

På jagt efter adventsgaver? Køb fine souvenirs med rabat i Safari Shop

Hele ugen og frem til årets sæsonlukning på søndag den 31. oktober 2021 kan du spare 20% på souvenirs i Safari Shop, hvis du har årskort eller kulturårskort. Glæd børnene med for eksempel en sød bamse, en spændende bog eller en smart t-shirt. Det kan være, at du finder god inspiration til årets adventsgaver. Rabatten fratrækkes ved kassen ved fremvisning af årskort eller kulturårskort.

Bemærk: Is, slik og drikkevarer er undtaget fra tilbuddet.