Mød næsehornet Aranka i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Nu er det muligt at møde parkens nye næsehorn Aranka. Hun er blevet lukket sammen med parkens andre hun-næsehorn og er kommet med ud på savannen.

Det er nemt at kende parkens nye næsehorn, Aranka, fra de andre næsehorn; hun er mindre og mere lys end de andre fire hunner. Efter at være vel ankommet til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA blev hun i etaper introducere for de andre hunner, og nu er hun også ude i det store anlæg, hvor gæster kan opleve hende.
Læs mere

Unik løvetur for årskortholdere; kun få pladser tilbage
Tør du se løverne i øjnene inde i stalden, og tør du vandre rundt på deres domæne i det store anlæg? Tag med på en rejse ind i løvernes verden og hør om de fascinerende rovdyr. Vores kurator Kim Skalborg Simonsen er stambogsfører for afrikanske løver, og han giver dig et unikt indblik i løvernes liv ved et eksklusivt foredrag og rundvisning kun for indehavere af årskort og kulturårskort.
Læs mere og book plads

Gratis overnatning for børn i august
Byd familien på et hyggeligt sensommerophold nær GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA og bo på Danhostel Givskud Zoo. Op til to børn i alderen 0-11 år overnatter GRATIS på værelset og får morgenmad GRATIS, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i hele august 2021.
Læs mere om tilbuddet

Vis dit årskort og tag en ven med i parken til halv pris

Fra den 1. september 2021 er der en ny fordel for indehavere af årskort eller kulturårskort i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Årskortholderne kan nemlig tage en ven med på besøg i parken og få halv pris på vennens dagsbillet. Tilbuddet gælder på parkens åbningsdage frem til og med den 14. oktober 2021. Billetter til halv pris købes i Billetsalg ved fremvisning af gyldigt årskort eller kulturårskort.
Læs om årskortfordele og kulturårskortfordele .

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA får Travellers’ Choice pris 2021

Tusind tak for jeres anmeldelser af parken. Det er utroligt vigtigt for os, at vores gæster får en god oplevelse, når de besøger os, og vi er rigtig glade for, at mange tager sig tid til at anmelde os.
De gode anmeldelser betyder, at vi igen i år modtager Tripadvisors Travellers’ Choice pris. Dermed kategoriseres parken blandt de 10 % bedste seværdigheder i verden.
Ifølge Tripadvisor fremhæver Travellers’ Choice-prisen de seværdigheder, der “konsekvent leverer fantastiske oplevelser og god service til gæster, turister og rejsende over hele verden”.
Prisen uddeles ud fra positive anmeldelser og vurderinger af i løbet af det seneste år.