Hvordan er det at være ung og blind? Kan man gå til fester på lige fod med alle andre? Og hvordan er det at have en kæreste, man aldrig har set? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på, når Anders Thoustrup Bloch fra Dansk Blindesamfunds Ungdom gæster biblioteket for at fortælle om sit liv med et synshandicap.
Anders har været blind fra fødslen, hvilket dog ikke har begrænset den unge studerende, som snart færdiggør sin kandidat på universitetet. I foredraget vil Anders komme ind på sin egen livshistorie og erfaringer med at leve med et synshandicap. Han vil fortælle, hvordan hverdagen fungerer, og hvordan han har været i stand til at overvinde eller minimere de begrænsninger, der følger med et synshandicap. Hvordan tager man tøj på? Hvordan ved man, at kaffekoppen er fuld, når man ikke kan se? Kan man gå til fester på lige fod med alle andre?

Målet med foredraget er at give dig som deltager forståelse for, hvordan livet leves som ungt menneske med et synshandicap og måske endda give lidt inspiration til, hvordan barrierer kan overvindes på flere måder.

OBS! For at give en bedre forståelse for livet som blind vil foredraget blive afviklet i bibliotekets kælder, der mørklægges til formålet.

Arrangementet er forbeholdt unge under 30 år.

Gratis entré – husk at bestille billet.

Det foregår d. 23.05.24 klokken 15.30-17.00 på Vejle bibliotek.

I samarbejde med UngeUniverset.

Bestil billet(ter)

Kilde

Foto: ABW