Søndag den 9. juni er der valg til EU-Parlamentet. Kom og bliv klædt godt på til valget sammen med professor og leder af center for Europæisk Politik ved Københavns Universitet Marlene Wind.
Marlene Wind vil denne aften give dig et overblik over Den Europæisk Union anno 2024 og sit bud på, hvor Europa er på vej hen. Og så vil der selvfølgelig også være tid til spørgsmål.

Om Marlene Wind
Marlene Wind er professor i statskundskab og leder af Center for Europæisk Politik. Derudover er hun, blandt meget andet, dansk repræsentant i bestyrelsen for European University Institute i Firenze (EUI), medlem af College of Europe komiteen i Danmark samt medlem af bestyrelsen for Tænketanken EUROPA. Hun er også en trofast klummeskribent i Politiken, og så har modtog hun også Europas Kvinders Pris, som en af Danmarks bedste Europaformidlere i 2009.

Gratis entré for unge under 25.

På grund af Grundtvig
Foredraget er en del af temaet “På grund af Grundtvig” i samarbejde med DR og er ét af flere arrangementer om Grundtvig og Demokratisk Deltagelse, der afvikles på biblioteket fra uge 20-23.

Se også arrangementet “Den politiske Grundtvig – fra kværulant til orakel”.

Det foregår d. 27.05.24 klokken 19-21 på Vejle bibliotek.

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW