Event: Høstmarked i den kommende weekend

Glæd dig til til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når vi slår portene op for efterårets traditionsrige Høstmarked i weekenden lørdag den 25. og 26. september 2021.

Du kan blandt andre møde en kok og en jæger, som byder på smagsprøver og gerne deler ud af tips og tricks til at finde ingredienser i den danske natur. Også for børnene bliver der mulighed for underholdning, fordi de kan give sig i kast med at presse æbler til saft, kværne korn til mel, prøve at malke eller lege på halmlabyrinten. Det hele krydres med musik leveret af Jelling Spillemandslaug, og begge dage er der være konkurrencer, hvor du kan vinde årskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
Find programmet her

Mød dyrene på Go’morgen Zoo i efterårsferien

I hele efterårsferien kan du og familien få en helt særlig oplevelse, før parken åbner. Tag med på besøg i udvalgte stalde og mød blandt andet de store, blide næsehorn, som du måske kan klø bag ørerne. Med i prisen er entré til parken til hele dagen, så I kan glæde jer til mange timers hygge sammen. I ferien er der pyntet op i halloween-stil med masser af græskar og edderkopper.

Priser: Voksen (fra 12 år): kr. 290,- / Barn (3-11 år): kr. 145,- / Småbørn (0-2 år): gratis.
Book plads her

Børn overnatter gratis på Danhostel Givskud Zoo i efterårsferien
Byd familien på nogle særligt hyggelige dage nær GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og bo på Danhostel Givskud Zoo. Op til to børn 0-11 år overnatter GRATIS på værelset og får morgenmad GRATIS, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i hele efterårsferien i perioden fra den 16. til den 31. oktober 2021. Få også alle de dage i GIVSKUD ZOO for EN dags pris.
Find tilbuddet her

Stem på os som Årets Dyrepark og vind fine præmier

Igen i år er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA nomineret i kategorien Årets Dyrepark, når Børn i byen Prisen uddeles, og det er vi superglade for og taknemmelige over. Hvis du synes, at vi bør kåres som Årets Dyrepark 2021, kan du deltage i afstemningen og vinde fine præmier.
Afstemningen foregår via Børn i byens hjemmeside fra den 16. august til og med onsdag den 10. november 2021 kl. 12.00, hvor der lukkes for afstemningen.
STEM PÅ GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA