Glæd dig til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når vi slår portene op for efterårets traditionsrige høstmarked.

Nyhedsbrev

8. september 2021

Event: Høstmarked den 25. og 26 september

Glæd dig til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når vi slår portene op for efterårets traditionsrige høstmarked.

Ved høstmarkedet kan gæster blandt andre møde en kok og en jæger, som byder på lækre smagsprøver og gerne deler ud af tips og tricks til at finde ingredienser i den danske natur.
Også for børnene bliver der mulighed for underholdning, fordi de kan give sig i kast med at presse æbler til saft, kværne korn til mel, prøve at malke eller lege på halmlabyrinten.
Det hele krydres med musik leveret af Jelling Spillemandslaug, og begge dage vil der være konkurrencer, hvor gæster får chancen for at vinde årskort til parken. .
Find programmet for Høstmarkedet her

Unik tur for årskortholdere: Hør om parkens største stjerner

Du kan garanteret huske næsehornet Brutalis? Og hvad med gorillaen Samson? De to er de mest markante dyr i parkens historie, og mange kan huske deres bemærkelsesværdige personligheder.
På årskorttur den 22. september 2021 kan du tage med på tidsrejse. Vi fortæller om parkens markante dyr ved et foredrag, hvor der undervejs serveres kaffe og kage. Bagefter skal vi besøge gorillaanlægget, hvor du kan møde Samsons efterkommere. Og så går turen over til næsehornene, hvor du måske kan klø et næsehorn bag øret.
Turen er uegnet for børn og således kun for indehavere af årskort og kulturårskort fra 12 år og op. Den foregår onsdag den 22. september 2021 fra kl. 15.00 til 17.00. Der er et begrænset antal billetter. Pris: Voksen: 135 DKK – prisen er inkl. kaffe og kage.
Bestil din billet her

Mød dyrene bag kulisserne på Go’morgen Zoo i efterårsferien

Få en unik oplevelse bag kulisserne i efterårsferien. Du kan tage med på tur, inden parken åbner og sige go’morgen til de fascinerede giraffer, de spændende brillebjørne og de store næsehorn, som du kan få chancen for at klø bag ørerne. Med i prisen er entré til hele dagen, så du og familien kan glæde jer til mange timers hygge i parken. I efterårsferien er der pyntet op i uhyggelig hyggelig halloween-stil med blandt andet masser af græskar og edderkopper.

Priser: Voksen (fra 12 år): kr. 290,- / Barn (3-11 år): kr. 145,- / Småbørn (0-2 år): gratis.
Book plads

Vis dit årskort og få halv pris på din vens entrébillet
Over efteråret kan du invitere en god ven med i parken og nyde en hyggelig dag blandt dyrene – og samtidig spare penge; din ven skal nemlig KUN betale halv pris for sin dagsbillet.
Billetter til halv pris købes i Billetsalg ved fremvisning af gyldigt årskort eller kulturårskort. Tilbuddet gælder på alle parkens åbningsdage til og med den 14. oktober 2021.
Læs om årskortfordele og kulturårskortfordele

Nyt næsehorn er ankommet til parken

For at styrke avlsarbejdet i parken har vi sagt farvel til vores næsehornshan gennem mange år, Otzee. I stedet har vi budt velkommen til en ny han ved navn Gus. Han har mødt hunnerne, og første møde på den store savanne gik godt.
Læs mere