Hips Dance Studios
V/ Billund Idrætscenter (hal 3)
Kærvej 501
7190 Billund
66 11 00 12
info@hips.ninja

Følg Hips Danse Studios på Facebook og Instagram 

Danseundervisning i Billund
Vil du gerne finde modet til at bevæge dig ud på dansegulvet? Rytmen, motorikken og lysten fejler ikke noget, men du mangler teknikken? Eller står du overfor at skulle fejre et traditionelt bryllup, men frygter brudevalsen?

Hips Dance Studios er en danseskole i Odense, der siden 1951 har undervist over hele Fyn, og bragt dans ud til den brede befolkning gennem to generationer. Udover studiet i Odense tilbyder de undervisning i Billund.

Dygtige instruktører
Her møder vi et ungt og dynamisk hold af danseinstruktører. Studiet formes af de mennesker der arbejder her, og de unikke kompetencer de bringer, og er derfor altid under forandring. De arbejder i forskellige undervisningsrum, og er gode til at finde fællesskab og støtte hos hinanden.

At danse her er en sund og sjov måde at få rørt sig. Samtidig bliver du hele tiden undervist af dygtige instruktører, så du lærer en masse imens. Formålet er, at du oplever en frihed og glæde ved dans og bevægelse. Al undervisningen bærer præg af bevægelsesglæde, sved, energi, sammenhold, dygtiggørelse, nysgerrighed og en masse gåpåmod.

Forskellige stilarter
Hips Dance Studio tilbyder undervisning i mange forskellige stilarter: Hip Hop, Urban dance, klassisk, moderne og jazz dans.

Det er skønt og sjovt, når folk giver sig selv fri og slår sig løs på dansegulvet. Børn og voksne, mænd og kvinder, begyndere og øvede – uanset evner og alder kan Hips Dance Studio gøre dig bedre. Det er aldrig for sent!

Eleverne siger…
”Landets absolut sejeste danseskole! Passionerede og super dygtige undervisere, som lader deres glæde ved dansen smitte af på eleverne – og så er der masser af stilarter at vælge imellem” – Theresa

”Stor ros og tak til Hips for at være det dance studio hvor humor og rummelighed inspirerer børn til dans” – Helle

”Ugens sjoveste time, der går ikke mange minutter, før smilet går fra øre til øre. Kim er mega dygtig, en anelse skør på den gode måde, og så er han en pædagogisk og inspirerende underviser” – Marianne

sølvpartner